Especials 27/04/2013

Les comarques, ARA: us volem escoltar

Volem saber què passa al territori, què preocupa i quines virtuts té cada racó de país. Per això comencem, amb Osona, una sèrie de debats amb representants de cada comarca

Ara
1 min

Catalunya és un país polièdric amb comarques i municipis molt diferents, amb riquesa i diversitat cultural, natural, social i econòmica. I els problemes que s'hi produeixen també són diversos. Volem copsar-ho tot, explicar el país pas a pas.

Amb aquest objectiu llancem el projecte 'Les comarques, ARA'. Una sèrie que permetrà la participació i el coneixement del territori. Volem escoltar-vos, sigueu on sigueu, i saber quines són les virtuts del lloc on viviu i quines preocupacions hi ha.

Un debat amb representants de cada comarca, que es farà a l'Ara TV, serà el punt de partida per abordar cada territori.

Començarem amb Osona. El pròxim dilluns, 29 d'abril, enregistrarem al nostre plató un col·loqui, moderat per Mònica Terribas, en què participaran:

1. L'alcalde de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal i president de l'Associació de Municipis per la Independència

2. Pere Quer (UVIC), vicerector d'Ordenació Acadèmica de la Universitat de Vic

3. Eva Vilaró, directora de Bacco Produccions Cultural, impulsors Festival InVictro

4. Carles Cuyàs, empresari director de FredVic i membre del Consell Empresarial Osona

Què els preguntaríeu? Quins suggeriments o quines crítiques els faríeu arribar? Deixeu-nos-ho dit en l'espai per a comentaris d'aquesta notícia i els ho transmetrem dilluns, quan els tinguem al plató d'Ara TV.

També ens podeu fer arribar propostes via Twitter, amb el 'hashtag' #lamevacomarcaARA.

Però també volem saber quin és l'indret que ens recomaneu de la comarca. Feu-nos-en arribar fotografies a través de Twitter amb #elmeuracoARA

stats