Tour 2011
Especials 02/07/2011

Contador: "És una nosa perdre tant de temps, ja que després costa molt recuperar-lo"

El ciclista de Pinto i màxim favorit a repetir victòria al Tour ha perdut 1.20 minuts en una caiguda a 10 quilòmetres del final de la primera etapa

Efe
1 min

Mont des AlouettesAlberto Contador, després de perdre 1.20 minuts per una caiguda a la primera etapa del Tour ha comentat: "És una nosa perdre tant de temps, ja que després costa molt recuperar-lo", encara que s'ha mostrat animat: "El ciclisme és així, un altre dia li pot passar a un altre i el Tour és molt llarg".

"M'he trobat bé, això és el que m'anima, però perdre tant temps el primer dia sempre et fastigueja una mica. En el ciclisme d'avui dia es perden i es guanyen les curses per segons i perdre 1.15 amb tots els favorits és un temps que costa molt recuperar ", ha lamentat Contador.

Demà, a més, els espera una etapa important, la contrarellotge per equips. "Hi ha altres equips als quals potser els ve millor que a nosaltres, equips que estan més preparats, però espero que les diferències no siguin massa grans perquè si no, unides a les d'avui, són complicades", ha conclòs Alberto Contador.

stats