POLÍTICA
Especials 17/04/2012

El PP prohibeix l'ús de samarretes reivindicatives a les Corts Valencianes

La resolució únicament aprovada pels vots favorables del PP sorgeix arran de l'incident de la diputada valenciana Mònica Oltra

Acn
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Les Corts Valencianes han aprovat aquest dimarts una resolució proposada pel president Juan Cotino (PP) sobre la utilització de les sales, espais i altres dependències del Parlament valencià, la qual regula el manteniment del decòrum i l'ordre als plens i comissions.

El títol tercer prohibeix, sota advertiment d'expulsió i sanció, la utilització de peces de vestir, cartells, fotografies, pancartes i "altres elements materials que pogueren resultar al·lusius a algun diputat, institució o terceres persones". La iniciativa –únicament aprovada amb els vots favorables del PP– sorgeix arran de l'incident de la diputada valenciana Mònica Oltra, la qual va ser expulsada de les Corts Valencianes per lluir en una samarreta el missatge "no ens falten calés, ens sobren xoriços". Per contra el grup d'Esquerra Unida ha anunciat que es declara insubmís i que recorrerà al Constitucional.

stats