Especials 15/01/2014

100 dies per a la 4a edició de l'Ultratrail de Barcelona

La prova, que tindrà lloc el 26 d'abril en una nova ubicació, compta ja amb un miler de corredors inscrits

Ara
1 min
Banner promocional de la UTBCN - Ultratrail de Barcelona 2014

BarcelonaComença el compte enrere per a la 4a edició de l'UTBCN - Ultratrail de Barcelona. A només 100 dies de la competició, que tindrà lloc el dissabte 26 d'abril, gairebé un miler de corredors ja s'hi han inscrit, i els organitzadors esperen arribar als 2.000 participants, xifra que consolidaria aquest esdeveniment com un dels més destacats del seu àmbit esportiu .Les inscripcions seguiran obertes fins al proper 19 d'abril i es poden formalitzar a la web de l'Ultratrail i a les botigues Evasion Running a Espanya i França .

Sota el lema "La teva cursa de muntanya ", aquesta 4a edició es presenta amb importants novetats, una de les quals és el canvi d'ubicació de sortida i arribada, que es trasllada al municipi de Begues , al cor del Parc Natural del Garraf. El canvi d'ubicació facilitarà una sortida esglaonada per distàncies: l'Ultra Trail sortirà a les 07:00; la Long Trail a les 8:00; la Marató a les 09:00; i la prova de curta distància, la Short -mitja marató-, a les 10:00. Amb aquests canvis es pretén millorar l'entorn i la logística de la cursa, que permetrà donar un millor servei a tots els participants de la prova i resoldre 'in situ' les possibles incidències que puguin desenvolupar-se durant el transcurs de la prova .

L'esdeveniment destina solidàriament una part de la inscripció a la Fundació Ondablue , que al seu torn la destinarà al 100% a la cura i protecció de les vies i camins pels quals passi la prova , reduint el seu impacte.

stats