Vidal-Quadras avisa Rajoy que, si es modera, amenaça "la unitat" del PP

L'eurodiputat popular avisa que l'ala dura vigilarà de prop la gestió del govern espanyol els 100 primers dies

Joan Rusiñol
1 min

MadridL'expresident del PP català, Alejo Vidal-Quadras ha avisat avui Mariano Rajoy que la considerada ala dura del PP vetllarà ben de prop els 100 primers dies de la gestió del seu govern, si finalment guanya les eleccions. En el seu blog, l'eurodiputat diu que si modera el discurs i evita prendre decisions radicals "la decepció serà enorme" i tindria "conseqüències devastadores per a la unitat del centre-dreta".

Diu que "quan Zapatero va arribar al poder envoltat amb el fum de les explosions de les bombes terroristes" va engegar sense pausa "el seu projecte destructor". Ara avisa que Rajoy ha d'actuar amb la mateixa celeritat per posar en marxa allò que, a parer seu, volen els votants del partit. Això és suprimir l'assignatura d'educació per a la ciutadania, derogar les lleis de l'avortament i del matrimoni homosexual, eliminar l'impost de patrimoni, acabar amb la immersió a l'escola catalana, promoure la il·leglaització de Bildu i posar en marxa una reforma laboral que acabi amb "la prepotència dels sindicat, descentralitzi els convenis i agilitzi l'entrada i la sortida de l'ocupació."

Vidal-Quadras diu que si no es té en compte "aquesta realitat sociològica" per "oblit o ignorància" això tindria greus conseqüències per al futur del PP.

stats