Eurocopa 2016

Islàndia frustra el debut del Portugal de Cristiano (1-1)

Bjarnason empata en el minut 50 el gol inicial marcat per Nani. El davanter madridista no troba punteria

N.a.
Cristiano en l'Islàndia-Portugal

BarcelonaA mesura que han passat els minuts, l'estrès de Cristiano Ronaldo ha anat en augment, però de res li ha servit al madridista posar-hi tot el seu orgull perquè la seva selecció, Portugal, no ha pogut passar de l'empat a un en el debut contra Islàndia a l'Eurocopa (1-1). El crac blanc ha acabat desesperat amb els seus companys, a qui demanava a estones calma i a estones, més ritme de joc. De xut llunyà o en acció individual, Cristiano ha buscat el gol de la victòria amb insistència però ha vist com el marcador es quedava igualat. Al grup F, Hongria agafa avantatge, gràcies a la seva victòria d'aquesta tarda davant d'Àustria, el pròxim rival portuguès, dissabte.

Les coses han començat bé per als portuguesos, que han marxat al descans per davant en el marcador. Després d'un primer temps de relatiu domini, tot i que sense exhibir una gran versió, Portugal ha obert la llauna amb un gol de Nani, després d'una combinació entre André Gomes i Vieirinha.

Però al poc d'arrencar el segon temps, Bjarnason ha aconseguit empatar amb un potent remat. El gol ha animat la selecció debutant, que ha seguit esgotant les seves opcions de donar la sorpresa amb algun bon contraatac, per a desesperació d'una Portugal entregada a la inspiració de la seva estrella. Una estrella que, després de gesticular de totes les maneres possibles i frustrar-se amb cada xut que li tallava la defensa islandesa, ha acabat desaprofitant la millor ocasió al minut 85, quan ha vist com el porter Halldorsson li aturava una rematada dins l'àrea petita. Ni el revulsiu de Ricardo Quaresma, gastat en l'últim quart d'hora, ha servit per acompanyar Cristiano en un 'rush' final en què el madridista ha estavellat a la tanca una falta frontal.

"Sempre et queda un sabor amarg quan saps que tens millor equip, crees més oportunitats i no guanyes", ha afirmat el jugador en acabar el partit davant d'Islàndia. "Podríem haver guanyat perquè hem jugat millor. Ells han arribat dues vegades i ens han fet un gol. És sort. Quan han marcat, s'han tirat enrere", s'ha queixat. De tota manera, Cristiano es mostra convençut que contra Àustria anirà millor. "Em sento bé i amb confiança", assegura.