EUROCOPA

Pedro s'afarta de la banqueta: "Si no veig continuïtat no mereix la pena venir per fer grup"

El davanter del Chelsea ha declarat que si no juga durant l'Eurocopa meditarà si deixa la selecció

Pedro Rodríguez h a sorprès amb unes polèmiques declaracions abans del tercer partit d'Espanya a l' Eurocopa 2016 –dimarts a les 21 hores (Tele5) a Bordeus. A l'extrem no li agrada la seva presència sense minuts a l'Eurocopa i ha assegurat que si no hi veu "continuïtat tampoc val la pena seguir " amb la selecció espanyola.

"Tenia una altra expectativa quan vaig arribar aquí i no està sent la que jo desitjava. També sé que és complicat seguir aquí, ser-hi, perquè assumir aquest paper per a mi és difícil i si no hi veus continuïtat tampoc val la pena seguir venint per fer grup, per ser aquí amb els companys, tot i que hi estic molt còmode", segons ha declarat a 'Minut # 0', de Movistar +.Pedro es planteja deixar la selecció espanyola després d' haver jugat uns minuts davant la República Txeca a Tolosa i quedar-se tot el partit a la banqueta a Niça davant Turquia.
"Si puc fer el pas m'ho pensaré. Evidentment no és el millor decidir-ho ara, estem concentrats en l'Euro i per respecte als meus companys i als meus entrenadors, que sempre han confiat en mi, no és una cosa que hagi de valorar ara, però sí que hi penso", ha manifestat.

El davanter del Chelsea ha reflexionat sobre el que està vivint en el present i una suplència que no assumeix. "Es porta malament, evidentment. Un sempre vol jugar, aportar el màxim. A més, em pensava que aquesta Eurocopa podria tenir continuïtat i no està sent així", ha lamentat.

"Vaig arribar molt bé de forma, sobretot durant les primeres setmanes. Vaig estar molt bé, però ja veia que la participació seria diferent, seria poca. Ara espero l'oportunitat, però evidentment és molt diferent", ha afegit.

Pedro compara aquesta situació amb la que el va impulsar a marxar del Barça per anar al Chelsea. "Les situacions de vegades arriben a aquest punt en què cal prendre aquesta decisió, igual que la que vaig haver de prendre en marxar del Barça. Això passa a tothom al futbol, a qualsevol jugador, i ha de saber reconèixer quan sí i quan no".