Cristiano Ronaldo, de dimoni a àngel en 90 minuts

L'atacant blanc és el protagonista absolut de les portades dels diaris portuguesos

Joan Aureli Raich
2 min
Cristiano Ronaldo va recuperar protagonisme amb la seva selecció

BarcelonaPortugal arribava a l'Eurocopa en un grup assequible, un grup on, a priori, la seva estrella, Cristiano Ronaldo, podia lluir-se. Aquest fet, però, va resultar una trampa i l'atacant portuguès va veure com totes les seves rematades en el primer i segon partit (fins a 21) acabaven sent infructuoses. En el tercer partit tot va canviar, Cristiano va ser protagonista en els tres gols (va marcar-ne dos i va repartir una assistència) que van donar l'empat als portuguesos contra Hongria i, de retruc, el pas a vuitens de final. Hores abans, el davanter del Reial Madrid ja havia estat protagonista, però en clau negativa, després de llançar el micròfon d'un periodista a un llac.

La premsa portuguesa, que dies abans titulava els seus rotatius amb termes com "Hem fallat" o "Ferro roent", ha esclatat en alabances cap al seu atacant:

A BOLA: "El geni ha tornat"
Portada A BOLA 23/6
Record: "Explota"
PORTADA RECORD 23/6
O JOGO: "Ronaldo contra el cosmos"
Portada OJOGO 23/6

A la premsa espanyola també ha sigut portada del diari AS

"Cristiano, malvat i heroi"
Cristiano Ronaldo de dimoni a angel en pocs 90 minuts

A més, la premsa generalista del país li ha dedicat les portades amb titulars com ara "Cristiano torna als gols i condueix Portugal a vuitens", "Cor de Lió" o "CR7 obre portes".

stats