EUROCOPA 2016

Portugal empata amb dos gols de Cristiano però serà als vuitens de final

Cristiano, primer jugador capaç de marcar gols a quatre Eurocopes diferents

Cristiano ha marcat a quatre fases finals d'Eurocopa

BarcelonaLa selecció de Portugal ha empatat amb Hongria (3-3) en un dels millors partits d'aquesta Eurocopa. Resultat que permet a les dues seleccions classificar-se. Portugal no ha guanyat ni un sol partit, empatant els tres, però es classifica com a tercera de grup i jugarà els vuitens de final contra Croàcia.

Portugal ha modificat una mica el seu sistema, deixant a la banqueta a Quaresma, organitzant un 4-4-2 amb Nani i Cristiano, que encara no havia marcat cap gol, en punta. Hongria, conscient que empatar els permetria ser primers de grup, ha cedit la pilota però sempre ha buscat fer mal a la defensa portuguesa. Així, Zoltan Gera, amb un bon xut des de la frontal, ha fet el primer gol (1-0, 19'). Amb aquest resultat, Portugal quedava eliminat, però abans del descans Nani ha empatat amb el seu segon gol del torneig (42').

El partit s'ha tornat boig a la segona part. Dzsudzsak ha marcat amb un xut de falta desviat per la tanca el 2-1 (47'), però Cristiano, qui havia protagonitzat un incident pel matí amb un periodista, ha empatat amb un preciós cop d'esperó (2-2, 50'). Amb el seu primer gol a França, Cristiano s'ha convertit de pas en el primer home capaç de marcar gols a quatre fases finals d'una Eurocopa. Dzsudzsak, amb un altre xut desviat, ha fet el 3-2 (55'), però Cristiano, de cap, ha marcat el 3-3 definitiu (62'). Portugal ha buscat el gol del triomf, però no l'ha trobat.