EUROCOPA

Radicals russos agredeixen un grup d'espanyols a Colònia

Els russos, després de veure partits de l'Eurocopa, haurien agredit els joves per ser antifeixistes

Ara
1 min
Aficionats radicals anglesos i russos van protagonitzar una nova batalla campal a la zona del Port Vell de Marsella abans del partit.

BarcelonaSis seguidors violents russos han estat detinguts a Colònia (Alemanya) després d’agredir a les rodalies de la catedral de la ciutat a tres espanyols. Dos d’ells han acabat a l’Hospital, però han estat donat d'alta.

Els russos, d’entre 26 i 30 anys, tenien un vol cap a Moscou des de Colònia després de ser a França veient l’Eurocopa i haurien agredit els espanyols ja que aquests tenien estètica anti-feixista i repartien adhesius contra el racisme, segons mitjans alemanys. Els joves eren madrilenys del col·lectiu "Antifa Ciempo", de Ciempozuelos, de vacances. Els dos haurien decidit seguir el seu viatge un cop han sortir de l'hospital.

La policia, present a la zona, just al centre de Colònia, va detenir els russos, que portaven entrades del partit Rússia-Anglaterra de Marsella i el Rússia-Eslovàquia de Lilla. Els sis han estat portats a la presó per la seva agressió, de caràcter polític segons la policia alemanya.

stats