Especials 30/08/2012

Exhaurida la venda per internet del segon tren per anar a la manifestació de la Diada des de Girona i Figueres

Els bitllets s'han posat a la venda aquest dijous després d'exhaurir-se els del primer comboi. Encara es poden adquirir presencialment a l'Oficina de Turisme de Girona

Acn
1 min

GironaEls bitllets que s'han posat a la venda aquest dijous per internet per al segon tren especial per assistir a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona s'han exhaurit aquest migdia, segons ha informat l'Ajuntament de Girona. Encara queden, però, bitllets disponibles a la venda de manera presencial a l'Oficina de Turisme de Girona, oberta fins a les vuit del vespre, i a l'Ajuntament de Figueres.

Aquest dimecres es van esgotar els bitllets per al primer dels dos trens que, des de l'Ajuntament de Girona i l'Ajuntament de Figueres, s'han noliejat per facilitar l'accés als ciutadans interessats d'accedir a la concentració convocada per l'Assemblea Nacional Catalana per a la Diada a Barcelona.

El consistori gironí ha assegurat que s'informarà de nou quan s'exhaureixin tots els bitllets disponibles per a aquest segon tren.

stats