Contingut patrocinat
Especials 12/05/2023

Gran Canària, l’illa que mai defrauda!

Gaudeix d’unes vacances fetes a mida

Redacció
4 min
Sembla que l’estiu estigui arribant abans d’hora i això fa que molts ja estigueu pensant en les vacances, i sempre la gran pregunta és: "On anem?" Doncs bé, avui volem volar amb vosaltres cap a una de les millors illes que tenim al nostre país: Gran Canària

Amb un clima càlid i assolellat durant tot l’any, Gran Canària és la destinació d’estiu perfecta. La seva temperatura oscil·la entre els 18 °C a l’hivern i els 25 °C a l’estiu, cosa que fa que sigui un lloc ideal per gaudir de les 128 platges d’aigües cristal·lines, sorra fina daurada o sorra volcànica fosca, dels esports a l’aire lliure, d’una gastronomia única i d’una cultura rica. L’illa compta amb una àmplia gamma d’atraccions i activitats per a tots els gustos, i, juntament amb l’hospitalitat de la seva gent, asseguren una experiència inoblidable, sigui en família, en parella o amb amics.

La vida a Gran Canària es mou a un ritme relaxat i amistós. El caràcter amable i les ganes de gaudir dels seus habitants fan que els visitants s’impregnin també d’aquesta tranquil·litat i del seu bon humor. Durant el dia trobareu una àmplia selecció de terrasses, restaurants i cafeteries que ofereixen una gastronomia barreja de sabors i cultures. Una cuina autèntica i peculiar, que està en el seu millor moment, amb 14 referències a la Guia Michelin i 35 a la Guia Repsol. Els visitants poden gaudir d’una varietat de plats locals, com les “papas arrugadas” amb “mojo picón” (patates arrugades amb salsa picant), el “sancocho” (un guisat de peix i patates) o el “gofio” (una farina torrada feta de grans de cereals). També hi ha una àmplia selecció de vins locals per degustar als cellers de l’illa.

En arribar la nit, l’illa també ofereix una gran varietat d’opcions per a aquells que vulguin passar una bona estona, ballar i prendre alguna cosa.

Els entusiastes de l’esport trobaran una àmplia selecció d’activitats a Gran Canària durant els 365 dies de l’any.

Esports i aventura per a tots els gustos

Ara que ja tenim la panxa plena, pensem en els milers de plans que ofereix aquesta preciosa illa. Els entusiastes de l’esport trobaran una àmplia selecció d’activitats a Gran Canària durant els 365 dies de l’any; des d’esports aquàtics com el windsurf i el kitesurf, fins al golf i el senderisme. L’illa és la llar de diversos camps de golf de classe mundial, mentre que les muntanyes i els barrancs ofereixen algunes de les rutes de senderisme més espectaculars d’Espanya.

Per als amants de l’aire lliure i també de la fotografia, aquí trobareu un contrast paisatgístic impressionant! Per exemple, podeu des de passejar pel Roque Nublo, un monument natural que forma part dels espais protegits de Gran Canària i es troba envoltat pel Parc Rural del Nublo, un dels rocs volcànics més grans del món, fins a visitar la Reserva Natural de les Dunes de Maspalomas, amb més de 400 dunes de sorra fina que dibuixen un paisatge màgic; passant per gaudir de la flora i la fauna del Jardí Botànic Canari, un espai únic que reuneix tota la riquesa botànica de les illes. Tres exemples de paisatges ben diferents per assaborir en un mateix viatge.

Gran Canària compta amb una àmplia gamma de connexions amb la Península. Una opció fàcil i apta per a totes les butxaques és l’avió, i amb Vueling tindreu vols diaris, amb una mitjana de 28 connexions setmanals, a uns preus que comencen des dels 24,99 euros.

Art i tradició

I què podem dir de la seva cultura! És única i diversa, amb una història rica que es remunta a l’època prehispànica. La ciutat de Las Palmas de Gran Canària és la llar de nombrosos museus i galeries d’art, com ara el Museu Canari i el Centre Atlàntic d’Art Modern (CAAM), que ofereixen una visió fascinant de la història i la cultura de l’illa. A més, la música i la dansa tradicionals, com el “ball de Taifes” i el “timple” (un petit instrument de corda), es poden gaudir a molts llocs de l’illa. A més, la ciutat històrica de Teror, amb la seva impressionant basílica i la seva arquitectura colonial, és un indret imprescindible per visitar.

D’altra banda, a l’hora d’escollir la destinació per a les vacances, a banda de conèixer què es pot fer, el clima (cosa que ja tenim guanyat a Gran Canària), etc., és molt important veure que sigui un lloc que ofereixi facilitat pel que fa a la mobilitat i, sobretot, que sigui segur. En aquest sentit, també podeu estar tranquils, ja que trobareu bones connexions per moure-us per l’illa, a més d’una gran infraestructura hotelera.

L’illa compta, a més, amb una àmplia gamma de connexions amb la Península. Una opció fàcil i apta per a totes les butxaques és l’avió, i amb Vueling tindreu vols diaris, amb una mitjana de 28 connexions setmanals, a uns preus que comencen des dels 24,99 euros.

No us ho penseu més, i ja podeu començar a planificar les millors vacances de la vostra vida!

www.vueling.com

stats