Contingut patrocinat
Especials 20/07/2023

Castell d'Empordà: el secret més ben guardat del Baix Empordà

Situat en un entorn privilegiat, aquest hotel ofereix allotjament, àpats i concerts a la fresca en una magnífica terrassa

Redacció
3 min
El complex Castell d'Empordà, situat en un entorn privilegiat, al Baix Empordà

La Bisbal d'EmpordàEnmig d’un paisatge emocionant i harmònic, enfilat dalt d’un idíl·lic turonet, s’alça un magnífic castell medieval del segle XIV que concentra totes les essències de la comarca de l’Empordà: la calma, la gastronomia, la cultura, la música i el llegat històric d’un territori únic. El Castell d’Empordà és, com diu el seu lema, un dels secrets més ben guardats de l’Empordà. Un espai on delectar-se amb unes vistes espectaculars i unes postes de sol que et reconcilien amb el món. Un oasi on recarregar les piles i desconnectar de l’atrafegada vida urbana.

Un hotel que combina noblesa i comoditat

L’hotel disposa de 57 habitacions amb una decoració que combina la noblesa i bon gust amb les comoditats i els luxes d’avui, des de les espectaculars i sofisticades suites fins a les habitacions al cor del castell, amb una combinació de materials tradicionals i decoració moderna; les de la torre, al capdamunt de la torre del segle XIV i amb vistes espectaculars de 360 graus; les Dalí, una oda al glamur dels anys 70, o les de nova construcció a tocar del jardí, que t’integren en la natura i el paisatge empordanès.

El complex de l’hotel disposa de dues piscines, dos restaurants amb una oferta gastronòmica exquisida i una magnífica terrassa on durant l’estiu es programa música en viu. També hi ha tot un seguit d’activitats de benestar a disposició dels clients.

Informació i reserves a https://www.hotelcastellemporda.com

Una de les habitacions de l'Hotel Castell d'Empordà.

El restaurant Tres Margarit

Un forn de carbó Josper com a protagonista

Els migdies, el restaurant Tres Margarit ofereix una cuina que gira al voltant del seu excepcional forn de carbó Josper, que es manté entre 375 i 400 graus per tal d’oferir una fórmula de cocció que preserva tot el sabor dels productes frescos de proximitat. El gaudi gastronòmic es completa amb les vistes a vol d’ocell sobre l’Empordà.

Sopars al restaurant Drac

Capitanejat pel xef Josep Hernández

I per sopar, la sofisticació del restaurant Drac, en mans del xef Josep Hernández, que evoca tota la màgia i el pòsit de segles d’història, amb una proposta gastronòmica que aposta pels millors proveïdors locals, els productes frescos i de temporada. El restaurant disposa d’una àmplia carta i d’un menú degustació renovat que permet endinsar-se en una simfonia de sabors, olors, colors i textures.

El restaurant Drac, on es pot gaudir de sopars amb plats d'alta cuina.

Concerts a la DA.LÍ Sunset Terrace

Música maridada amb una àmplia oferta de còctels

La DA.LÍ Sunset Terrace, un lloc especial que convida al relax, acull aquest estiu, fins al 31 d’agost, un cicle de concerts de jazz, soul, rock, música electrònica, groove o música brasilera amb noms com ABB3, Sara Terraza i Aleix Cansell, DJ Baldiri Llimona, DJ Backyardboy Selecta, Lessus DJ, Diegoarmando DJ i Mirla Riomar. Tot plegat maridat amb una àmplia i cuidada oferta de tapes i còctels. Consulteu a la programació a https://www.hotelcastellemporda.com/ca/esdeveniments/

El secret més ben guardat del Baix Empordà

A la platja en 20 minuts i a tocar de grans nuclis

La situació immillorable del castell permet plantar-se a la platja en 20 minuts i visitar municipis de l’entorn tan apreciats com Peratallada, Begur, la Bisbal o Girona. Veniu a descobrir el secret més ben guardat del Baix Empordà.

El complex Castell d'Empordà, a vista d'ocell.
stats