Londres 2012
Especials 01/08/2012

L'alcalde de Londres, Boris Johnson, queda penjat d'una tirolina al Victoria Park de la capital anglesa

Amb vestit i un casc blau, havia acceptat lliscar per la tirolina instal·lada amb motiu dels Jocs, però s'ha quedat encallat a vint metres del final el recorregut

Efe
1 min

LondresL'alcalde de Londres, el conservador Boris Johnson, s'ha quedat penjat aquest dimecres del cable d'una tirolina al parc londinenc de Victoria Park i ha estat rescatat amb una corda després de passar uns cinc minuts en l'aire.

L'alcalde havia acceptat lliscar per la tirolina de Victoria Park, un dels dos escenaris al costat de Hyde Park en què s'està celebrant el BT London Festival, un programa de concerts i activitats esportives per celebrar els Jocs Olímpics.

A vint metres del final, la tirolina s'ha encallat i Johnson, amb vestit i un casc blau, ha quedat suspès en l'aire davant diversos centenars de persones que estaven seguint les competicions esportives a través de pantalles gegants.

"Porteu-me una corda o una escala!", ha demanat l'alcalde, mentre agitava dues banderes del Regne Unit i era fotografiat pel públic.

Durant els cinc minuts que ha estat penjat, Johnson, alcalde de la capital britànica des del 2008, ha animat els curiosos que se'l miraven perquè aplaudissin la primera medalla d'or obtinguda aquest dimecres per les britàniques Helen Glover i Heather Stanning, en rem femení.

Un portaveu de Johnson ha dit als mitjans anglesos que l'alcalde s'ha mantingut "dret" durant tot el temps que la tirolina ha romàs encallada.

"El jurat el penalitzaria per la seva falta d'estil artístic", ha fet broma el portaveu.

stats