Especials 14/05/2012

L'ARA reviu l'any del moviment 15-M amb un 'site' especial

El lloc que ha creat l'ARA presenta articles d'opinió publicats fa un any per les firmes habituals del diari, tota la informació actual, fotografies des del naixement del moviment i també un vídeo

Ara
1 min
Concentració dels 'indignats' a la Plaça de Catalunya de Barcelona / P. VIRGILI

BarcelonaEl diari ARA ha creat un 'microsite' especial on us podreu posar al corrent de tota la informació d'última hora sobre les accions de protesta del moviment 15-M i la seva repercussió. Un any després de la seva creació, que va ocupar places i carrers arreu de l'Estat, el diari també ofereix, en aquest espai especial del web, una galeria de fotos que rememora els inicis d'aquesta iniciativa ciutadana contra la gestió de la crisi i crítica amb el paper de la banca.

A més a més, l'ARA també ofereix els articles d'opinió que el diari va publicar a través dels seus articulistes habituals entre el maig i el juny del 2011. Conjuntament, amb tota aquesta informació, el lloc també ofereix un vídeo que ajuda a copsar quina ha estat l'evolució del moviment a Catalunya i explica les últimes activitats que s'estan portant a terme a la plaça de Catalunya, a Barcelona.

stats