Especials 09/07/2012

L'assemblea de la CAM acorda liquidar l'entitat després de 137 anys d'activitat

El procés de liquidació i dissolució de l'entitat estarà dirigit per membres del FROB. Els diners que s'obtinguin passaran a les fundacions lligades a la caixa d'estalvis

Efe
1 min
Afectats per les quotes participatives / MORELL / EFE

AlacantLa Caja de Ahorros del Mediterráneo (CAM) ha entrat avui en procés de liquidació després de 137 anys d'història. Així ho ha acordat l'assemblea celebrada aquesta tarda a la seu de l'entitat a Alacant, on també s'ha decidit amortitzar les quotes participatives amb un valor de zero euros. Un fet que perjudica milers de clients propietaris d'aquest producte financer.

L'assemblea, que ha estat presidida pels interventors del Fons de Reestructuració Ordenada Bancària (FROB), no ha estat exempta de polèmica durant les més de quatre hores que ha durat. Prop d'un centenar de titulars de quotes participatives que representen uns 54.000 afectats han rebut amb xiulets, crits i insults els consellers i dirigents que han participat en l'assemblea.

Tot i les decisions acordades, una àmplia majoria dels presents ha rebutjat en votació el punt clau d'amortitzar a zero les quotes participatives, segons han explicat a la premsa alguns delegats.

stats