Contingut patrocinat
Especials 26/11/2023

Nobu Hotel Barcelona porta la temporada festiva a noves altures

Nobu repensa els clàssics de les festes i et brinda l’escenari perfecte per a les trobades prèvies a Nadal i per rebre el nou any amb Barcelona als peus.

Redacció
3 min
Nobu Hotel Barcelona ho té tot preparat per a endolcir el teu nadal.

El Nadal, les dates més esperades de l'any, és ben a prop. Temps de reunir-nos amb els nostres i crear moments màgics. Per això volem que tot sigui perfecte en les nostres celebracions.

Temps també d'anar a visitar mercats ambulants i veure els llums de la ciutat, preparar decoracions i regals, però sobretot sortir a gaudir de bona gastronomia amb bona companyia. I aquí és on Nobu entra per garantir-te les celebracions més especials i diferents.

Des de trobades prèvies a Nadal amb familiars, amics o col·legues al Nobu de la planta 23 fins a rebre el nou any des de la terrassa més alta de Barcelona. Nobu Hotel Barcelona està preparat per a l'època més meravellosa de l’any.

Nobu Hotel Barcelona dona un toc d'estil als plats preferits de les festes afegint una mica d'esperit nadalenc a la cuina Nobu de renom mundial. Durant el mes de desembre, els hostes podran gaudir de plats festius especials en què ingredients indulgents i extraespecials, com el cranc reial, les vieires i fins i tot les clàssiques postres Mont Blanc, es combinen amb ingredients locals de temporada com mandarines i romesco. Per gaudir abans o després del sopar, brindi per aquests temps de bona voluntat amb un Santa Vetllada, un còctel a base de vodka i xampany especialment elaborat per a la temporada festiva.

Des del Nobu Hotel Barcelona es pot contemplar una esplèndida vista de la ciutat.

Cap d’Any a Nobu

Nobu Barcelona proposa una vetllada inoblidable per rebre el nou any, una nit en la qual superar expectatives i on s'uneixen elegància i diversió. T'espera un sumptuós menú de degustació de 9 plats amb clàssics de Nobu amb un toc festiu. Deliciosos ingredients com ostres, llagosta, cranc reial, vedella waygu, foie i tòfona ocupen un lloc central, amb una opció totalment vegana o per a nens també disponible. La nit continua amb DJ, còctels i ball fins a altes hores de la matinada, quan podràs agafar l'ascensor en comptes d'un taxi fins a una de les nostres elegants habitacions o suites.

Any Nou des de la terrassa més alta de Barcelona

Però si el que cerques és un comiat més informal del 2023 sense perdre l'efecte wow, el Rooftop de Nobu Barcelona estarà obert per prendre begudes i ballar fins a altes hores de la matinada. Rep l'Any Nou des de la terrassa més alta de la ciutat i gaudeix dels focs artificials a mitjanit des de la primera fila.

Però, és clar, també sabem que és important estar radiants i perfectes per a aquestes festes tan especials i sentir que no sols els llums brillen, sinó també nosaltres. Nobu Hotel Barcelona no sols t'ofereix la millor gastronomia i estades de somni, sinó que també et porta el teu protagonisme i et cuida amb el Nobu Lift Reflex per Natura Bissé.

Nobu Hotel Barcelona t'ofereix la millor gastronomia.

Submergeix-te en el luxe de la temporada amb un tractament orientat a obtenir resultats, dissenyat exclusivament per al Nobu Hotel Barcelona per Natura Bissé. Aquest tractament facial combina potents tècniques antienvelliment per reduir les línies fines amb aromateràpia, exercicis de respiració, massatge en el cuir cabellut i reflexologia per deixar-te realment radiant tant per dins com per fora.

Però si el que t'agrada és ser altruista i obsequiar els qui t'envolten, també pots regalar aquesta experiència o qualsevol altra a l'hotel, restaurant o spa i marcar-te el regal perfecte amb els bons que posen a la teva disposició.

No cal dir que Nobu Hotel Barcelona ho té tot preparat per endolcir el Nadal i que en gaudeixis amb tots els sentits.

Nobuhotels.com/Barcelona

dine-barcelona@nobuhotels.com

936 428 888

stats