La Manifestació
Especials 11/09/2012

Muriel Casals: "Els polítics han de triar entre la legalitat espanyola que ens ofega o la legitimitat democràtica del poble català"

La presidenta d'Òmnium Cultural ha parlat amb Catalunya Ràdio i ha donat la seva opinió sobre el futur del país. Oriol Junqueras, president d'Esquerra Republicana, ha confessat sentir-se eufòric però que cal "sentir la responsabilitat pel dia de demà"

Ara
1 min
Muriel Casals

Barcelona"Els ciutadans tenim molt clar el que volem, ho estem dient amb una veu molt clara: els polítics han de triar entre la legalitat espanyola que ens ofega o la legitimitat democràtica del poble català que ha sortit als carrers de Barcelona", ha dit Muriel Casals a Catalunya Ràdio durant els primers minuts de la manifestació.

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Oriol Junqueras, també a Catalunya Ràdio, ha dit: "Ens sentim eufòrics i amb un gran sentit de la responsabilitat. Estem convençuts que podem ajudar en aquest procés per culminar l'alliberament nacional de Catalunya. Estem gaudint d'un dia com avui i hem de sentir la responsabilitat pel dia de demà".

El sociòleg Salvador Cardús, per últim, ha dit: "Les cares són de felicitat, no hi ha gent que vingui perquè està emprenyada sinó perquè tenen un horitzó. Passada l'eufòria d'una gran concentració veurem com s'administra aquesta gran victòria i com es converteix en lideratge. Una manifestació no és un abans i un després. Jo porto la bandera d'Europa perquè volem ser un nou estat europeu: objectivament ja no tenim cap interlocució amb Espanya, perquè no compleix els seus pactes".

stats