Estats Units
Especials 14/05/2012

Ron Paul deixa lliure el camí a Mitt Romney en la carrera republicana

El congressista de Texas ha anunciat que es retira de les primàries però assegura que lluitarà perquè "la llibertat sigui el camí cap al futur dels republicans"

Ara
1 min
El congressista de Texas i excandidat en les primàries republicanes, Ron Paul / REUTERX

BarcelonaEl congressista de Texas Ron Paul ha anunciat aquest dilluns que es retira de les primàries presidencials republicanes, però que, tot i així, intentarà obtenir delegats per a la Convenció Nacional Republicana a Tampa (Florida). Aquesta decisió deixa sol Mitt Romney en la carrera republicana per competir amb el president nord-americà, Barack Obama, i arribar a la Casa Blanca en les pròximes eleccions.

En un comunicat, el congressista de Texas ha dit que aviat delinearà la seva estratègia per als delegats per promoure el canvi dins del Partit Republicà i anar a la convenció amb un "fort missatge". "La nostra campanya seguirà treballant i prendrem posicions de lideratge, guanyarem delegats i portarem a la Convenció Nacional Republicana el missatge que la llibertat és el camí cap al futur", ha assegurat Paul.

"La nostra campanya és alguna cosa més que les eleccions del 2012. Ha estat part d'un camí que va començar fa 40 anys i al qual molts s'han unit", ha dit Paul. "Es tracta de la campanya per la llibertat, que ha fet un gran salt endavant i seguirà creixent amb força fins que finalment guanyi", ha afegit.

stats