El Rooftop més alt de Barcelona dona la benvinguda a la temporada

L'espai de Nobu Hotel Barcelona ofereix impressionants vistes panoràmiques, la millor gastronomia i nombroses activitats per passar-ho bé

El terrat més alt de la ciutat, situat a Nobu Hotel Barcelona, dona la benvinguda a la temporada de primavera i estiu
Redacció
11/05/2024
3 min

El terrat més exclusiu i alt de la ciutat, situat a Nobu Hotel Barcelona, es prepara per gaudir de la temporada primavera/estiu amb bon ambient, espectaculars capvespres, la millor gastronomia, cocteleria d'autor i música en directe. Des de la planta 25 i amb unes vistes impressionants sobre el Tibidabo, la Sagrada Família o la muntanya de Montjuïc, aquest espai amb una privilegiada ubicació ofereix panoràmiques de 360° sobre la Ciutat Comtal i unes esplèndides postes de sol, amb la mar Mediterrània de fons. Un Rooftop amb lounge bar, restaurant, solàrium i piscina, on es pot degustar una exquisida selecció de plats ideats per compartir, i que rep una temporada carregada d'esdeveniments amb una envejable agenda musical. 

L'entorn i la decoració

Aquest espai ha estat dissenyat pel prestigiós estudi d'interiorisme AvroKO i està inspirat en tres pilars clau: l'arquitectura natural, el retrobament amb la tradició, el modernisme i l'artesania catalana. Un jardí d'estil japonès dona la benvinguda oferint les millors vistes de Montjuïc. L'àrea del bar està revestida de plafons Kawara –que recorden les teulades tradicionals japoneses– i la zona elevada de la piscina està revestida de plafons de ciment ornamentats, emblemàtics del modernisme barceloní i presents en molts edificis històrics de la ciutat.

L'entorn i la decoració del Rooftop està inspirada en l'arquitectura natural, el retrobament amb la tradició, el modernisme i l'artesania catalana.

També té protagonisme el Shou Sugi Ban, la centenària tècnica de decoració japonesa de crema de fusta que, a més, crea contrast amb els plafons locals fabricats a Girona i València. En un ambient casual i farcit de bones vibracions, el nou Rooftop és l'enclavament perfecte per als hostes –que poden banyar-se a la piscina i menjar a l'estil Nobu durant el dia–, així com per a residents, públic local i visitants. No hi ha millor punt de trobada a partir de l'ocàs per gaudir de l'ambient i l'exquisida proposta gastronòmica. 

El concepte 'gastro'

Envoltats d'un ambient propi del millor place to be, el Rooftop de Nobu ofereix una apetible selecció de plats –perfectes per compartir i per gaudir al màxim del concepte fer tapes– elaborats amb excel·lents productes locals i el toc de cuina japonesa característic de la marca. Entre les novetats d'aquesta temporada 2024, és imprescindible el refrescant gaspatxo de cirera amb mango i cecina de wagyu, el tàrtar de salmó amb salsa tamari de mel i hijiki, o el carpaccio de tonyina. Sense oblidar alguns clàssics infal·libles com les icòniques croquetes de bacallà negre amb salsa de shiso, o el ceviche de llobarro al coco. I per als amants de les amanides, l'amanida d'espinacs i alvocat amb miso sec o l’amanida Caesar Nobu. La secció de finger food és completíssima i irresistible, amb la torrada de pernil ibèric amb tomàquet, el biquini de pernil cuit i formatge Payoyo amb miso de iuzu, el katsu sando de vedella, l'imperdible hot dog a l'estil català amb anticucho, o la famosa hamburguesa de pollastre Nobu. 

Un dels còctels d'autor que ofereix el Rooftop Nobu Hotel Barcelona.

L'oferta de begudes inclou una cuidada selecció de xampanys, vins i destil·lats d'alta gamma, que arriben acompanyats de còctels d'autor, com el Santa Maria de la Mar, elaborat amb Bombai Sapphire, mescal, Aperol, litxi i llima; el Papacito amb Bacardi Superior & Bacardi Anyenc, regalèssia, fruita de la passió i llima; el Jalapeño & Ginger Martini amb vodka, gingebre, alfàbrega, jalapeño, llimona i sucre; o el Don Ocha amb tequila Patró Blanc, hojicha & tonka, cordial d'atzavara i soda. 

L'animació

El Rooftop de Nobu es converteix en un referent de l'escena musical de la ciutat. Al llarg de la temporada també tindran lloc esdeveniments i celebracions molt especials com, per exemple:

• Les Vertigo Sessions, sessions de DJ cada dissabte de 19.00 h a 23.00 h.

• Música de DJs cada divendres de 19.00 h a 23.00 h.

Amb la proposta del Rooftop, obert de diumenge a dimecres de 10.00 h a 22.00 h, i de dijous a dissabte de 10.00 h a 24.00 h, Nobu Hotel Barcelona destaca com un dels principals destins gastronòmics de la ciutat, ja que el terrat se suma al seu internacionalment reconegut restaurant Nobu situat a la planta 23; i el bar i terrassa Kozara, per a menjars més informals i lleugers.

Reservas Restaurant Nobu

+34 936 428 800

https://barcelona.nobuhotels.com/ca/rooftop/

https://www.sevenrooms.com/reservations/nobubarcelona

stats