Contingut patrocinat
Especials 19/12/2022

El sèrum que es ven cada dos minuts arriba a Barcelona

La marca d'alta cosmètica estatal Sibari Republic ofereix fins a un 50% de descompte a la botiga de rambla de Catalunya, 89 (Barcelona).

Redacció
2 min
Llargues cues s’han anat formant les darreres setmanes per adquirir els productes de Sibari Republic a la botiga de Bilbao d’aquesta marca.

La marca d'alta cosmètica basca Sibari Republic està generant un gran interès aquestes darreres setmanes per les llargues cues que s’han anat formant en múltiples localitats per adquirir els seus productes. La raó de tot aquest bullici és el seu ja famosíssim sèrum antiarrugues, que és capaç de reduir més de la meitat de les arrugues en tan sols 28 dies.

Ara, a més, atès que tenim el Nadal trucant a la porta, la marca ha volgut disposar d'un descompte exclusiu de fins a un 50% fins al 24 de desembre a la botiga de rambla de Catalunya, 89, de Barcelona. 

No és estrany l'èxit que està tenint aquest sèrum, ja que a més de reduir les arrugues a més de la meitat en temps rècord, també suavitza les línies d'expressió i hidrata la pell en profunditat.

Les persones que l’han utilitzat ja han pogut verificar els excel·lents resultats d’aquest anticoncentrat antiedat. Raúl Perez, el director científic de la marca, ens explica quin és el secret per aconseguir que funcioni tan ràpidament: “Utilitzem àcid hialurònic d'altíssima qualitat i de dos pesos moleculars diferents per així penetrar les capes més profundes de la pell i aconseguir resultats visibles en menys temps”, diu.

Pérez ens explica que tenen molta cura del procés de fabricació per garantir la màxima qualitat i efectivitat dels productes. “Som científics. Així, doncs, per a nosaltres és essencial demostrar que tots els nostres productes funcionen; per això, els sotmetem a diferents tests d'eficàcia que es realitzen en laboratoris independents per garantir-ne l'efectivitat; per exemple, en el cas del Serum Origin, els tests han demostrat que els usuaris han obtingut una reducció de fins a un 58% en el nombre d'arrugues en 28 dies”. 

Ciència d’avantguarda

Sibari Republic és una marca de cosmètica de gamma alta creada dins de l'empresa I+Med. I+Med és una empresa biotecnològica basca que treballa en el camp de la R+D per al sector farmasanitari que posseeix diverses patents i té una àmplia experiència en el camp de l'àcid hialurònic i els nanohidrogels intel·ligents utilitzats per a aplicacions mèdiques.

Aquesta empresa compta amb un grup de recerca format per més de 50 científics de nivell alt. Entre ells podem trobar doctors en química i farmàcia, entre d'altres, que són els qui aporten tot el coneixement, experiència i dedicació per obtenir productes antiedat tan efectius.

L' empresa compta amb un grup de recerca format per més de 50 científics de nivell alt.

La firma Sibari Republic s'ha fet molt coneguda gràcies al seu sèrum antiarrugues, però no és l'únic producte que ofereix. Actualment, disposa de dues col·leccions enfocades a diferents necessitats de la pell que es poden adquirir a la seva botiga de Barcelona amb descomptes molt exclusius fins al 24 de desembre.

Tots els articles es poden trobar a la seva botiga ubicada a rambla de Catalunya, 89 (Barcelona), oberta de dilluns a dissabte, concretament de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00. El dia 24 la botiga només obrirà en horari de matí.

stats