Contingut patrocinat
Especials 01/12/2023

Vertaders temples on relaxar la ment i el cos

Els centres AIRE ofereixen experiències úniques per desconnectar de la rutina a través d’aigües termals, massatges i rituals. Una atmosfera singular que no deixa ningú indiferent

2 min
Els centres AIRE són temples dedicats al relaxament.

Amb centres a Barcelona, Vallromanes, Sevilla, Almeria, Copenhaguen, Londres, Nova York –on estan a punt d’inaugurar un segon centre–, Chicago i, pròximament, a Toronto, AIRE Ancient Baths esdevé una manera perfecta d’evadir-se del dia a dia, a més d’una exclusiva forma de practicar l’autocura que tant ens costa a la majoria. La necessitat de desconnectar que tots sentim de tant en tant va ser precisament l’espurna que va donar lloc a un concepte únic, inspirat en la tradició dels banys de les antigues civilitzacions grega, romana i otomana. El resultat és un entorn màgic. Una atmosfera elegant, en la qual cada espai està dissenyat a consciència i on tothom aconseguirà l’objectiu d’aturar el temps momentàniament per poder relaxar-se.

Els centres AIRE són temples dedicats al relaxament. I sí, estan ubicats en edificis històrics als centres de les ciutats, però això no impedeix que l’usuari s’endinsi en un paratge màgic només travessar la porta. L’experiència AIRE, ideal per gaudir-la tot sol, en parella o amb algun altre ésser estimat i, per descomptat, per regalar aquestes Festes, esdevé una experiència única per als sentits. Hi contribueixen el silenci que s’hi respira, les llums tènues de milers d’espelmes, l’olor de tarongina i el murmurar de les melodies relaxants que se senten fins i tot sota l’aigua. Tot plegat transporta a un paradís on l’usuari només sentirà calma, pau i tranquil·litat mentre sura a través de les gotes de vapor d’eucaliptus, tot concentrant-se en la seva respiració i el tacte dels olis.

El centre Aire de Vallromanes.

Les aigües termals com a epicentre

Si hi ha un eix al voltant del qual gira l’experiència AIRE, són les aigües termals. L’aigua i els seus beneficis són el més important, per això totes les experiències que ofereixen permeten gaudir d’un viatge sensorial a través del contrast de les seves aigües termals. Aquestes compten amb el bany temperat Tepidarium, que dilueix el cansament i relaxa els músculs; el Caldarium, que amb les seves altes temperatures ofereix una sensació de benestar immediata mentre els porus s’obren; el bany d’aigua freda Frigidarium; el bany de sal Flotarium, en el qual el cos i la ment es relaxen mentre suren, i el Balneum, en el qual deixar-se dur per les bombolles.

I encara hi ha més, perquè la cirereta del pastís la conformen l’ampli vano de massatges i rituals que hom pot gaudir als centres AIRE, l’estrella dels quals són els massatges en els quals els terapeutes apliquen gotes d’oli temperades mitjançant moviments circulars i que es combinen amb una exfoliació a través de la qual l’usuari nota com els productes es desfan alhora que el cos n’absorbeix les propietats.

Als centres AIRE es pot gaudir de nombrosos massatges.
A tocar de casa: els centres AIRE de Barcelona i Vallromanes

A Catalunya, AIRE compta amb dos centres. El primer d’ells a Barcelona, en ple cor del Born, un dels barris més moderns de la ciutat. Ubicat en un majestuós edifici industrial del segle XIX, el 2016 va ser completament renovat, convertint-lo a més en el centre AIRE més gran d’Espanya, a on també hi ha els de Sevilla i Almeria.

Al municipi de Vallromanes, a tan sols 30 kilòmetres de la Ciutat Comtal, trobem un altre centre AIRE. El centre, inaugurat el 2015 dins del Mas Salagros EcoResort, una masia de 1497 i construïda sobre un assentament romà, està rodejat de natura, cosa que li confereix un caràcter històric i rural únics. El fet que l’edifici sigui, tanmateix, el primer complex BIO de cinc estrelles d’Espanya també el dota d’un tarannà 100% sostenible.

El regal estrella d’aquest Nadal: La caixa regal AIRE

Per aquestes dates -i per la resta de l’any- AIRE posa a l’abast de tothom qui ho desitgi la caixa regal AIRE, un exclusiu format pensat per fer inoblidable el moment de lliurar un regal. Es tracta d’un estoig d’allò més luxós que actua com a avantsala de l’experiència que després viurà la persona que hagi estat obsequiada. Els centres AIRE també posen a disposició de qui ho vulgui l’AIRE regal en línia, una manera sorprenent i immersiva de regalar una experiència AIRE.


stats