FUTBOL

Sabadell viurà de nou un torneig de futbol benjamí per recordar la figura del jove Àlex Gallardo

El Can Rull Rómulo Tronchoni organitza el cap de setmana del 7 i 8 de desembre el seu torneig recordant els desapareguts Manuel Luque i Álex Gallardo

Sabadell viurà el cap de setmana del 7 i 8 de desembre un torneig de futbol benjamí per recordar la memòria del jove Àlex Gallardo, el nen que va perdre la vida quan li va caure a sobre una porteria l'any 2009.


El Memorial Manuel Luque i Álex Gallardo, organitzat pel Can Rull Rómulo Tronchoni, arriba a la seva sisena edició amb un cartell amb els equips benjamins del Barça, Espanyol, Sabadell, Girona, Cornellà, Lleida, Fundació Marcet o Màlaga, a més d'altres conjunts com el Barakaldo o el Marston Saints anglès.


El campionat servirà, de nou, per retre homenatge a dues figures importants de la història de l'entitat sabadellenca. Manuel Luque va ser un dels entrenadors més destacats del conjunt del barri de Can Rull, mentre que el jugador del club Álex Gallardo va morir l'octubre del 2009, als 9 anys d'edat, quan li va caure a sobre una de les banquetes del Municipal de Can Rull.