NBA
Esports 07/01/2013

Nova derrota d'uns Lakers que fan olor de "podrit", i LeBron James segueix imposant la seva llei

L'equip de Pau Gasol ha caigut a casa contra uns Nuggets liderats per Lawson i l'italià Gallinari

Ara
2 min
Danilo Gallinari (Denver Nuggets) supera la defensa dels Lakers

BarcelonaNova derrota dels Lakers. Els Denver Nuggets, liderats per un Gallinari fantàstic, s'han imposat a l'Staples i han deixat l'equip local tocat. Segons James Worthy, exjugador de l'equip que ara comenta els partits, els Lakers semblen "un equip podrit". Gasol, que va rebre un fort cop al nas i va acabar sagnant, va anotar 11 punts, va capturar cinc rebots i va fer dos taps.

Ty Lawson va ser un malson per a la defensa local, però Kobe Bryant (29 punts) va liderar la remuntada local en el darrer quart. Gallinari, amb un triple fantàstic, va frustrar la reacció dels Lakers, que sumen més derrotes que victòries.

Ibaka va ser el líder dels Thunder en el joc sota els cèrcols i també va brillar en la faceta ofensiva durant el partit que els Thunder d'Oklahoma City van guanyar a domicili per 92-104 els Raptors de Toronto. El jugador internacional espanyol va mantenir el seu protagonisme de titular indiscutible i part integral dels Big Three en aconseguir 19 punts i vuit rebots.

Marc Gasol va seguir en la seva línia de jugador indiscutible dins el cinc titular dels Grizzlies de Memphis, que van vèncer per 81-92 els Suns de Phoenix. El jugador de Sant Boi es va convertir en el líder del joc defensiu dels Grizzlies en aportar 10 punts i 12 rebots. Gasol va jugar 36 minuts durant els quals va anotar 5 de 10 tirs de camp i va fallar un intent de triple, vuit dels rebots van ser defensius, va posar tres taps –cinc menys que la seva millor marca establerta la nit de divendres–, va repartir cinc assistències i va recuperar dues pilotes.

El gran protagonista de la jornada, però, va ser LeBron James, que va arribar als 53 partits consecutius en què ha anotat 20 punts o més. Els Heat van derrotar amb facilitat els Washington Wizards per 99-71.

stats