Esports 29/11/2015

El Sevilla manté oberta la ferida d'un València que acaba amb nou jugadors al Pizjuán

Escudero i Ryan / LALIGA

BarcelonaEl València, pròxim rival del Barça en Lliga, seguirà una jornada més sense aclarir els dubtes que envolten el projecte de Nuno Espírito Santo, després de perdre contra el Sevilla (1-0) al Sánchez Pizjuán. Els andalusos han dominat al primer temps i han vist com l'expulsió del visitant Cancelo, per doble amonestació, els aclaria encara més el panorama. Tot i així, l'equip d'Unai Emery no ha resolt el matx fins a la segona part, quan un gol d'Escudero ha permès que els tres punts es quedessin a Sevilla.

El conjunt xe, minvat amb deu homes, no ha sabut reaccionar i ha acabat el partit sense xutar en cap ocasió. L'expulsió de Javi Fuego a deu minuts del final ha fet encara més impossible la missió de remuntar.