SKELETON
Esports 15/02/2015

Ander Mirambell s'assegura la seva participació en la Copa del Món de 'skeleton' 2015-16 amb la 21a plaça a Sotxi

El pilot es farà unes proves aquest dimarts i amb els resultats decidirà si participa en l'última cita de la temporada

Ara
1 min
Ander Mirambell, a Sotxi / @AnderSkeleton

BarcelonaEl pilot de 'skeleton' Ander Mirambell ha aconseguit aquest diumenge en el circuit olímpic de Sotxi la seva millor classificació de la temporada a la Copa del Món 2014-15, després d'haver finalitzat en la 21a posició. L'esportista barceloní, que s'ha quedat escassament a cinc centèsimes d'entrar en el Top20 de la carrera, s'acomiada de la temporada sabent que l'any que ve tornarà a competir en la màxima categoria mundial d'aquesta modalitat després d'haver finalitzat el 25è de la general.

Mirambell reconeix que s'acomiada d'aquesta temporada de la Copa del Món "amb una sensació agredolça", ja que "tot i haver tingut una ensopegada a la sortida després de xocar el peu esquerre amb el dret, hem igualat el temps de l'any passat en l'arrencada". Això, sumat a un lleuger toc amb la paret al revolt 6, no li han impedit "fer una resta de baixada competitiva". "Però veure que arribes al final i et quedes únicament a 5 centèsimes de la segona mànega fastigueja bastant. Aquest any el trineu ha estat el principal 'handicap' i és frustrant veure que hagis de fer baixades perfectes per fer Top20 quan els altres poden permetre's el luxe de tenir errors", ha afegit.

El pilot tornarà aquest dilluns a Barcelona, on s'estarà una setmana per seguir preparant-se de cara al Campionat del Món que tindrà lloc al circuit alemany de Winterberg. Aquest dimarts, Mirambell es farà unes analítiques "per comprovar que tot estigui perfectament", ja que ell assegura que ha notat "una baixada sobtada" i s'ha notat més feble en aquestes últimes setmanes. "Cal ser sincers i poder avaluar si val la pena competir en l'última cita de la temporada", ha explicat.

stats