SKELETON
Esports 07/02/2015

Ander Mirambell es queda a dues dècimes del Top 20 de la Copa del Món de 'skeleton'

El pilot barceloní ha aconseguit un temps de 54:26 en la sèptima prova del Campionat

Ara
1 min
Ander Mirambell durant la baixada a Königsee

BarcelonaEl pilot de 'skeleton' Ander Mirambell ha acabat en 25a posició la setena prova de la Copa del Món de 'skeleton', celebrada a Igls, Àustria. Tot i que ha millorat en 25 centèsimes el seu millor registre dels entrenaments, la sortida i la falta de velocitat punta que ha condicionat el seu cap de setmana han impedit que aconseguís les 17 necessàries que l'haurien impulsat a disputar el segon descens del dia.

La pista d'Igls s'ha llevat amb el cel gris, sense precipitacions, però amb molt de fred (–5 ºC). Resultava clau, doncs, l'ordre de sortida. Ander, que sortia el 28è i amb les darreres conseqüències d'un virus estomacal, no ha aconseguit arribar a la velocitat punta dels més ràpids i, per tant, no ha fet un gran temps. Al final, un temps de 54:26 ha fet que el pilot hagi caigut a la 25à posició, a menys de dues dècimes del Top 20.

"Ha sigut molt frustrant, perquè en tota la setmana no hem tingut velocitat punta. Tampoc avui he arribat als 120 km/h que tenia com a objectiu. És dur, tot i que en trec una lectura molt positiva, d'Àustria. Ara toca treballar de valent i mantenir dissabte que ve la dinàmica iniciada a la Plagne", ha comentat Mirambell. La següent cita mundialista serà el 14 de febrer a Rússia.

stats