MUNDIAL
Esports15/06/2014

El bon joc italià supera una Anglaterra descarada en un partit magnífic (2-1)

Pirlo ha posat el joc i Balotelli el gol del triomf per aturar els britànics a Manaus

Toni Padilla

BarcelonaPartit magnífic al mig de la selva. El primer partit jugat a la capital amazònica de Manaus ha estat un regal per als espectadors, amb Itàlia i Anglaterra donant-ho tot per endur-se el triomf. Itàlia ha ofert una actuació fantàstica, malgrat el cansament provocat per la humitat, i ha aconseguit completar el 92% de les passades que ha fet. Amb Pirlo manant, l'equip de Prandelli ha volgut ser protagonista i atacar. Però una Anglaterra jove i vertical ha creat força perill en un partit molt viu.

El partit ha començat com un monòleg de joc italià. Anglaterra, però, colpejava amb espais gràcies a Sterling, Sturridge i Wellbeck. Cap al minut 30, però, Marchisio ha fet el primer gol en una jugada d'estratègia. Servei de cantonada, Pirlo la deixa passar i xut del piemontès. Anglaterra ha empatat a la contra al cap de dos minuts. Abans del descans, Itàlia ha fet un pal, Balotelli gairebé ha marcat i Sirigu, que jugava pel lesionat Buffon, ha patit per alt.

Cargando
No hay anuncios

La segona part ha començat amb una Anglaterra valenta, però una gran jugada de Candreva l'ha rematada Balotelli en el 2-1. El partit s'ha convertit en un duel molt bonic, ple d'ocasions. Han entrat joves com Lallana, Immobile i Wilshere, però el resultat no s'ha mogut. Pirlo, amb un xut de falta molt bonic, hauria pogut fer el 3-1, però ha topat amb el pal. Anglaterra queda amb 0 punts i s'haurà de jugar el futur contra l'Uruguai i Costa Rica.