Tenis
Esports 14/02/2012

Arantxa Sánchez Vicario: "Els meus pares han exercit un control sobre mi que m'ha anul·lat”

L'extenista evita parlar de la mala relació amb la família en la presentació de la seva biografia a Barcelona. Diu que el cas està en mans dels advocats i es limita a llegir un comunicat

Albert Solé
2 min

BarcelonaEn una curta roda de premsa, Arantxa Sánchez Vicario no ha volgut parlar de la mala relació amb la seva família. "Els advocats s'encarreguen d'això, ara", ha dit, i s'ha limitat a llegir un comunicat breu.

“Sóc la mateixa de sempre, però ara decideixo què vull fer”, ha afirmat, per recordar tot seguit: "Pot algun dels meus germans o pares decidir amb quina persona he de compartir la meva vida? Ells no s'han casat amb qui han volgut?", fent referència al fet que mai han acceptat la parella amb qui viu i té dos fills actualment. També ha explicat que no se sent una persona desagraïda, i que sap que els seus pares van fer molt per ella, però que el control que van exercir sobre seu durant la carrera com a tenista la va anul·lar com a persona.

Arantxa Sánchez Vicario ha buidat els seus sentiments en un llibre, '¡Vamos!', que avui ha presentat a La Casa del Llibre de Barcelona enmig d'una expectació mediàtica pròpia de la premsa rosa.

De fet, si el llibre, que avui surt a la venda, ha aixecat tanta polseguera és precisament perquè explica moltes intimitats de la seva família. Una família que semblava molt unida i que arran del llibre i de les confessions d'Arantxa s'ha descobert que no es parlen des de fa molt, que l'extenista fa temps que no visita al seu pare, malalt de càncer i Alzheimer, i que ni ell ni la seva mare no coneixen encara els dos fills de la tenista. Un drama familiar en què els diners són la principal font de conflicte. Ella diu que els seus pares l'han arruïnat, i ells, que tot és mentida.

Al llibre explica que "no hauria d'haver deixat que els altres prenguessin decisions per mi". Assegura que "des del primer moment volien controlar-ho tot i opinaven de tot, però pensava que mai em podrien fallar". Acusa la seva família de fer inversions sense el seu consentiment i d'haver-li fet perdre uns 45 milions d'euros. "He decidit allunyar-me de la meva família per poder refer la vida. No sento ressentiment ni sóc capaç d'odiar ningú, però tampoc puc ser hipòcrita i seguir fingint que no passa res", ha conclòs.

stats