Futbol Català
Esports 16/09/2011

El Lleida assegura festival de gols als aficionats

En quatre jornades l'equip de la Terra Ferma ha transformat i encaixat 10 gols

Redacció
1 min
Asier, Ballesteros i Imaz, els màxims golejadors del Lleida

LleidaQualsevol aficionat al futbol, no momés el seguidor del Lleida, té ara per ara assegurat haver amortitzat el preu de l'entrada quan juga l'equip dirigit per Emili Vicente. En quatre jornades disputades al grup tercer de Segona B, l'equip de la Terra Ferma és el màxim golejador i, a la vegada, l'equip que més dianes ha encaixat. Concretament la xifra és la mateixa: 10 gols.

Els davanters del Lleida Esportiu s'estan mostrant letals en aquest inici de temporada. Dels 10 gols que ha marcat l'equip en les quatre primeres jornades, 7 els han anotat entre tres jugadors. Ballesteros és, actualment, el pitxitxi de l'equip amb tres dianes. Imaz i Asier el segueixen amb dues. No obstant, l'excel·lent moment ofensiu contrasta amb la facilitat d'encaixar gols de l'equip, entre dues i tres dianes cada jornada. Un aspecte divertit per l'espectador neutral però que no agrada mai als tècnics.

L'equip ilerdenc ha marcat tres gols per partit en les tres darreres setmanes, factor que li ha fet sumar els set punts actuals que el mantenen vuitè classificat del seu grup de lliga. Curiosament aquestes xifres també s'igualen havent encaixat tres gols per partit en totes les jornades menys una, en la victòria contra el Dénia a casa.

stats