RCD Espanyol

Un atac dels Boixos Nois a un bar de Cornellà deixa dos ferits

L'agressió seria la resposta a un atac d'ultres del Benfica i de l'Espanyol a un bar amb ultres blaugranes

1 min
Diversos Boixos Nois han atacat el bar Los Cazadores de Cornellà

Un atac d'una dotzena de boixos nois a un bar de Cornellà, Los Cazadores, situat a pocs metres de l'RCDE Stadium ha deixat un parell de ferits. Segons explica La Contra Deportiva, l'agressió ha agafat per sorpresa diversos seguidors blanc-i-blaus que dinaven a l'establiment. L'incident ha tingut lloc prop de les dues del migdia i ha durat uns tres minuts. Diverses ambulàncies i cotxes dels Mossos s'han traslladat al lloc dels incidents.

El bar Los Cazadores era un punt de trobada habitual de diversos seguidors radicals de l'Espanyol del grup Brigadas Blanquiazules. El grup de boixos nois han arribat en tres cotxes i han deixat un parell de ferits: un noi d'uns 18 anys, que segons el mencionat mitjà hauria acabat a l'hospital, i una noia a qui li hauria caigut a sobre una màquina de tabac. Els radicals, que han marxat abans que arribés la policia, també han provocat diverses destrosses al local amb martells i porres.

L'agressió hauria estat una resposta dels Boixos Nois a un atac que haurien protagonitzat aquesta setmana alguns radicals del Benfica presumptament amb l'ajuda d'alguns membres de les Brigadas Blanquiazules a un bar pròxim al Camp Nou.

stats