Copa d'Espanya
Esports13/03/2014

El Barça Alusport es classifica per les semifinals de la Copa d'Espanya sense patir (7-1)

Tres gols de Wilde en nou minuts han deixat sentenciat el partit contra el Ríos Renovables. Els blaugranes jugaran la semifinal contra l'Inter Movistar

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat sense problemes el Ríos Renovables i jugarà les semifinals de la Copa d'Espanya de futbol sala (7-1). Els homes de Marc Carmona han sentenciat el partit amb tres gols de Wilde en només nou minuts, i ara s'enfrontaran a l'Inter Movistar, que al seu torn s'ha desfet del Manga Navarra per un ajustat 3-1.

El conjunt blaugrana, molt sòlid, ha sorprès el seu rival amb un joc ràpid i efectiu des del principi, i en menys d'un minut Wilde ha aconseguit marcar el primer gol (1'). Ell mateix ha ampliat l'avantatge als minuts vuit i nou. Al descans s'hi ha arribat amb 3-0.

Cargando
No hay anuncios

El segon temps el Barça no ha deixat lloc a l'especulació i ha marcat tres gols més consecutius, obra de Wilde (22'), Lin (23') i Aicardo (23'). El Rios Renovables ha pogut fer el gol de l'honor gràcies a Palmas (29'), mentre que Roger Serrano (34') ha tancat el marcador.

Aquest divendres es jugaran els altres dos partits dels quarts de final de la Copa d'Espanya. A les 19 h, El Santiago Futsal s'enfrontarà al Montesillos Jumilla. Mentre que l'altre representant català, el Marfil Santa Coloma, buscarà el pas a les semifinals contra ElPozo Múrcia (21.15 h). Les semifinals seran el dissabte.