Esports Barça Femení 20/11/2021

Nova golejada blaugrana a un Sevilla estabornit (1-10)

Problemes tècnics no han permès veure els últims gols blaugranes

Les jugadores del Barça celebrant un gol contra el Sevilla

BarcelonaLes blaugranes han tornat a golejar. No és una sorpresa la superioritat de les culers, partit rere partit. El Barça de Jonatan Giráldez demostra la seva autoritat en una Lliga que cada cop està més a prop de quedar col·lapsada per uns drets que no arriben mai. Contra el Sevilla (1-10), un cop d'autoritat més per al líder indiscutible de la Lliga.

Les jugadores s'han plantat sobre la gespa. Una jornada més, les futbolistes tornen a dir prou. La professionalització sembla no arribar mai, els acords no es concreten i ja n'estan fartes. A l'espera que s'acabi de concretar la vaga que pretén tornar a aturar la primera divisió femenina, cada jornada es planteja com una oportunitat de defensar els drets que no els són reconeguts.

Mentrestant, el futbol segueix. Davant un Barça inspirat, el Sevilla no ha tingut res a fer. Les blaugranes han arribat com una piconadora al camp sevillista i, al minut dos de partit, Jenni Hermoso ha obert la llauna tota sola davant Sullastres. La davantera madrilenya ha sigut la punta de llança de l'equip dirigit per Jonatan Giráldez juntament amb Ana Maria Crnogocevic, que està despuntant com mai aquesta temporada vestida de blaugrana. El segon del Barça justament ha arribat de les botes de suïssa. Després d'una centrada que s'ha passejat per tota l'àrea petita davant la passivitat de les defenses sevillistes, Crnogocevic ha rematat a plaer per fer el segon culer.

Amb la segona diana, el Barça no ha donat cap opció al conjunt de Cristian Toro. Les sevillistes han intentat reaccionar, però les blaugranes s'han imposat amb autoritat i contundència. Crnogocevic ha continuat amb una actuació estel·lar signant el tercer (i el cinquè) gol de les visitants. La suïssa ha estat incommensurable des que va engegar la temporada. Abans del repòquer, però, ha arribat la quarta diana, d'Hermoso. La madrilenya ha marcat el quart aprofitant una combinació entre Claudia Pina i Alexia Putellas. La capitana ha cedit l'esfèrica a Jenni, que ha partit de posició correcta i només ha hagut de col·locar-la lluny de Sullastres per signar el seu quart gol aquesta temporada. L'últim minut abans del descans, ha arribat la sorpresa. Eli del Estal ha retallat distàncies en el marcador amb la tercera diana que encaixa el conjunt català aquesta temporada a la Lliga.

El segon temps ha continuat amb la superioritat blaugrana sobre la gespa. Sense retransmissió televisiva, les blaugranes han seguit portant la batuta en el partit. Amb gols de Fridolina Rolfo, Claudia Pina, Mariona Caldentey i Jenni Hermoso, el Barça ha arrodonit un 10 a 1 que ha tornat a demostrar, un cop més, la seva superioritat incontestable.