HOQUEI PATINS
Esports27/05/2012

El Liceo es proclama campió de la Lliga Europea d'hoquei després de superar el Barça (2-4)

El català Jordi Bargalló, amb dos gol i diverses jugades de mèrit, ha estat el botxí d'un Barça que no ha jugat al seu millor nivell

BarcelonaEl Liceo de La Corunya ha aconseguit la seva sisena Copa d'Europa -la segona consecutiva- després de superar el Barça per 2-4 en la final de la Lliga Europea d'hoquei patins que s'ha disputat a la ciutat italiana de Lodi.

El conjunt gallec, entrenat per Carlos Gil, ha anat de menys a més i després de remuntar el primer gol del Barça, obra de Reinaldo, s'ha fet amb el control del partit i ha pogut capgirar el marcador ja en el primer temps gràcies als gols de Josep Lamas i Jordi Bargalló. Amb l'1-2 s'ha arribat al descans.

Cargando
No hay anuncios

En la represa el Barça ha sortit més centrat i en una falta directa Marc Gual ha empatat el partit (2-2). Però en el darrer minut de partit tor ha canviat. Tots dos equips han buscat el gol de la victòria i el Liceo ha estat qui més ho ha merescut. Un pal de Toni Pérez ha estat la prèvia al 2-3 de Ricardo Barreiros, que amb el gol ha sentenciat el partit.

El Barça, a la desesperada, ha tret el porter-jugador, però no ha pogut empatar. I a falta de tres segons, de nou Jordi Bargalló, ha marcat de falta directa i ha situat el 2-4 definitiu que deixa el Barça sense la Copa d'Europa.

Cargando

Fitxa tècnica

2 -FC Barcelona: Egurrola, Mia Ordeig, Reinaldo García, Borregán i Marc Torra -cinc inicial- Panadero, Marc Gual, Pablo Álvarez.

Cargando

4- Coinasa Liceo: Malián, Eduard Lamas, Josep Lamas, Bargalló i Barreiros -cinc inicial- Pascual, Toni Pérez, Miras.

Gols: 1-0 Reinaldo (4'), 1-1 Josep Lamas (4'), 1-2 Bargalló (25'), 2-2 Gual (35'), 2-3 Barreiros (50'), 2-4 Bargalló (50')