BARÇA
Esports 25/02/2016

El Barça renova amb l'Unicef fins al 2020 i eleva la seva aportació fins als 2 milions

Albert Llimós
1 min
Firma de renovació de l'acord entre el Barça i Unicef / FCB

BarcelonaEl Barça i l'Unicef han enfortit el seu lligam. El club blaugrana ha ampliat el patrocini fins al 2020 i ha augmentat l'aportació fins als 2 milions d'euros, quan fins ara era d'un milió i mig d'euros per temporada. A l'acte hi ha assistit el director executiu de l'Unicef, Anthony Lake, acompanyat pel president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Després de la signatura del contracte s'ha fet un acte multitudinari a les graderies del Camp Nou amb la presència d'un grup de nens de 5è de l'escola SEAT de Barcelona. Al setembre es compliran deu anys d'aquesta aliança entre el Barça i l'Unicef, un fet que ha portat el vicepresident de l'àrea social, Jordi Cardoner, a reconèixer que és un dia "important". El club català col·labora en projectes solidaris a Ghana, el Brasil, Sud-àfrica i la Xina, i l'any passat, gràcies a la iniciativa 1in11, va aportar 4,7 milions a projectes solidaris de la mà de l'Unicef. En aquesta dècada més d'un milió de nens s'han beneficiat d'aquesta aliança i rels recursos que aporta l'entitat blaugrana.

"És un dels millors acords de la història del Barça, un títol", ha dit Bartomeu, que ha agraït la iniciativa de l'expresident Joan Laporta i el suport que també va donar Sandro Rosell. "Creiem en els somnis, però també actuem", ha ressaltat el president blaugrana.

Lake ha explicat que va fer una xerrada a les Nacions Unides dimarts i es va referir durant el seu discurs al Barça, per com juga com a equip, com a exemple per a tots els països. "Sou una inspiració per a tots nosaltres", ha dit el màxim responsable de l'Unicef.

stats