BARÇA

Agustí Benedito, a 'Goal': "La gestió del fitxatge de Neymar és nefasta i inadmissible"

El futur candidat a la presidència del Barça, Agustí Benedito, carrega contra l'actual junta del club i demana eleccions "com abans millor"

Agustí Benedito ha assegurat que "la gestió del fitxatge de Neymar és nefasta i inadmissible", en una entrevista a la revista digital 'Goal'  que va concedir el passat 28 de gener, abans de la imputació del president del Barça, Josep Maria Bartomeu, en el cas Neymar.

Benedito repassa l'actualitat institucional del club, ardent altre cop per l'entremat judicial en que s'està convertint el cas Neymar. Segons el precandidat a la presidència del Barça, "no acaben de dir la veritat. Ho expliquen tot a mitges i ens anem assabentant a poc a poc. El que eren 17 milions després van ser 57 i després 87. Ara ja estem en uns 110 0 115 i tenim el Barça imputat per un delicte fiscal", ha comentat.

A més a més, Agustí Benedito ha criticat la política de comunicació del club, titllant de "prepotent" l'actitud del Barça davant la FIFA després de la sanció. Benedito creu que no s'ha intentat solucionar el tema de la millor manera: "La teva obligació és portar-ho de la millor manera possible, intentar reduir els efectes de la sanció. Enfrontant-te a la FIFA, jo crec que no vas pel camí correcte".

A més a més, el precandidat ha demanat que les eleccions es facin "com abans millor pel bé del club".