PREMSA ANGLESA

Messi va fer "una classe magistral": la premsa anglesa elogia l'actuació del crac blaugrana

El partit entre Barça i City ha deixat dos grans protagonistes: Messi i Hart, i la premsa anglesa destaca l'argentí com a superior i el porter anglès com l'artífex que va evitar la golejada

La premsa anglesa s'ha rendit a Messi després del partit que ha quallat l'argentí aquest dimecres al vespre davant el Manchester City, a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions. "Messi no necessita marcar gols per demostrar que és el millor del món", publica el ' Daily Mirror'.

El mateix diari explica que "el City no va tenir cap opció" davant del Barça. Un equip que, segons el ' Daily Star', "liderat per Messi, va fer ballar el City". El 'Daily Star' també ha recollit que en el partit que ha enfrontat City i Barça "els catalans no van concedir cap opció i els anglesos no van golejar per Hart i perquè van tenir mala sort".

Messi i Hart han estat els grans protagonistes de les cròniques i les opinions britàniques. El 'Daily Mirror', que ha titulat "Homes contra nois", publica que "Messi va oferir un xou en la primera part" i que "l'heroïcitat de Hart va evitar el desastre". El ' Daily Express' també ha reconegut el bon partit de Hart i explica que el porter va salvar el seu equip d'una "humiliació". En el mateix diari s'ha publicat que l'argentí "va fer una classe magistral".

El ' The Sun', molt crític amb el Manchester City, ha titulat: "Trepitjats", i reconeix la superioritat blaugrana davant l'equip de Pellegrini.

El diaris generalistes analitzen la derrota del City des d'una perspectiva global: el fracàs del futbol anglès a Europa. ' The Guardian', per exemple ha aprofitat la superioritat de Leo Messi per fer una metàfora de la davallada del futbol anglès a la Champions: "La sotana imperial de Messi a Milner és un reflex del que han patit els equips anglesos davant els seus rivals continentals aquesta temporada". El diari també publica que l'argentí "va tornar a la seva millor versió".

El ' The Telegraph' ha seguit la mateixa línia i publica que Anglaterra "té la millor Lliga del món, però no els millors equips d'Europa". I igual que la resta, es rendeix al partit de Leo Messi: "Ha retornat aquest 2015, assisteix els seus companys, controla el joc de l'equip i lidera les accions d'atac".

També el ' Times' ha analitzat la poca presència anglesa a la Lliga de Campions les últimes temporades: "No hi haurà equips anglesos als quarts de final per segona vegada en tres anys", publica el diari, que també ha catalogat de "màgica" la nit de Leo Messi.