ESPIONATGE AL FUTBOL

El Barça demanarà l'arxivament del cas d'espionatge en tot el que l'afecti

El conjunt blaugrana demana respecte per l'expresident Sandro Rosell i que primi la presumpció d'innocència per als dos empleats del club afectats per la querella de Jaume Roures

El Barça ha emès un comunicat sobre la querella per espionatge industrial que ha formulat Mediapro, a través del seu soci fundador Jaume Roures, en la qual s'implica el club, primer com a querellat i posteriorment com a part afectada. "El Barça és totalment aliè als fets que han motivat aquesta querella", assegura l'entitat barcelonista, que demanarà l'arxivament del cas "en tots aquells aspectes que fan referència a l'entitat".

A més a més, el Barça exigeix "respecte" pels expresidents, amb referència a Sandro Rosell, la figura contra la qual ha presentat la demanda Jaume Roures. El club reclama que primi "la presumpció d'innocència dels dos treballadors de l'entitat que han estat querellats", Joan Carles Raventós i Robert Cama, que, segons Roures, van participar en l'espionatge que hi va haver en els seus correus electrònics durant els anys 2009, 2010 i 2011. Cama treballava als serveis informàtics de Mediapro i va intervenir el correu de Roures, ja que passava tots els correus a Rosell i Raventós.

En el comunicat, de quatre punts, el Barça es posa a disposició de la justícia per ajudar a aclarir els fets i demana un informe intern a la direcció general per saber què va passar. Finalment, "es reserva l'ús de totes aquelles accions legals que serveixin per preservar el prestigi i bona imatge" de l'entitat.