BARÇA

Bartomeu: "Juguem contra el líder de la Lliga a la Champions, demano als socis que vinguin a animar l'equip"

El president del Barça i el de l'Atlètic de Madrid han celebrat el tradicional dinar de directives a l'hotel Alma de Barcelona

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, i el màxim dirigent de l'Atlètic de Madrid, Enrique Cerezo, han parlat aquest dimarts abans del dinar de directives que han celebrat a l'hotel Alma de Barcelona.

Bartomeu ha enviat un missatge a l'afició: "Serà un partit complicat. És un partit de Champions i jo l'únic que demano és que l'afició vingui al camp. És un partit de Champions contra el líder de la Lliga, però avui no és Lliga, és Champions, i per tant demano als socis que vinguin massivament a donar suport a l'equip".

Sobre el rival, el president del Barça ha dit: "Som dos equips que ens coneixem bé, hem jugat tres partits i ho està fent molt bé a la Lliga". Per a Bartomeu, no hi ha favorits: "No, no ens sentim favorits, lluitem pels quarts i serà complicat".

Per la seva banda, Enrique Cerezo ha assegurat que encara no sabia si Diego Costa podrà jugar aquest dimarts a la nit al Camp Nou. "No estic nerviós per si juga o no. És un jugador important per a l'equip però si està lesionat, no podrà jugar. Qui surti, ho farà igual o millor que ell. Venim a guanyar, si hi ha algun altre resultat... això no ho sap ningú", ha precisat el president de l'Atlètic de Madrid.

A més dels presidents dels dos clubs, al dinar de directives també hi han assistit els vicepresidents del Barça Carles Vilarrubí, Jordi Cardoner, Jordi Mestre i Manel Arroyo i el directiu Jordi Moix mentre que per l'Atlètic de Madrid també hi ha anat el conseller delegat, Miguel Ángel Gil Marín.