BARÇA

Bartomeu, a Onda Cero: "Ara no podem fer el gest que ens demana Rakitic, estem al límit del 'fair play' financer"

El president blaugrana parla a Onda Cero del partit de Miami, Iniesta, Piqué, Messi, Rosell...

El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, va repassar l'actualitat blaugrana en una entrevista que va concedir dilluns a la nit a Onda Cero. Aquestes són les 10 frases més destacades de la conversa amb José Ramón de la Morena a 'El transistor'.

  1. "La Lliga ens va proposar si volíem jugar un partit fora i la idea ens va agradar. Tenim l'obligació de promocionar la Lliga, el millor futbol. Estem competint amb la Premier, que és la que ingressa més diners, i això seria fer un pas endavant. Però ens l'han d'autoritzar. Als capitans els hem explicat la proposta que ens ha fet la Lliga".
  2. [Sobre el fet que el partit a Miami entre Barça i Girona visibilitzi l'independentisme.] "Ens hem d'allunyar de la politització. A l'esport hi ha política, però nosaltres ens devem als nostres socis i aficionats. Qui vingui a l'estadi, que faci el que vulgui, hi ha llibertat d'expressió".
  3. "El Barça sempre ha sigut un club catalanista, que ha defensat la cultura catalana. Però nosaltres no ens podem posicionar, els nostres socis pensen una cosa i una altra, tenim la visió en el món sencer. Ens interessa ser a tot el món. Els socis del Barça es poden manifestar, sempre que sigui legal, defensant els seus ideals i el seu posicionament".
  4. "Des que va marxar a l'agost no he tornat a parlar amb Iniesta. Ell té un contracte indefinit amb el club, ha marxat tres anys al Japó, però quan torni tornarà al club".
  5. "L'aposta pel planter és la mateixa, però és cert que durant els últims anys han arribat menys jugadors al primer equip. Però és difícil arribar al primer equip. Ara hi ha jugadors que estan arribant i que tenen possibilitats, veurem com evolucionen. Pel camí han marxat alguns jugadors, és evident".
  6. "El trasplantament d'Abidal es va fer de manera impecable, tot el que està sortint ara és fals, no estem preocupats amb aquest tema".
  7. "He visitat Rosell un parell de vegades, està perplex perquè hi ha gent que està acusada pel mateix que ell i són a casa esperant data de judici, i en canvi ell segueix a la presó. No entenem res del que passa, porta gairebé 18 mesos en presó preventiva".
  8. "No ens va fer mal que marxés Neymar, ens va fer mal com va marxar. El PSG no ens va trucar per dir-nos que pagava la clàusula, ens vam trobar els diners".
  9. "Aquesta temporada no podrem fer el gest que ens demana Rakitic. La propera temporada ho podrem valorar amb l'entrada de nous ingressos. Estem al límit del 'fair play' financer, el projecte econòmic del club ja està tancat per a aquesta temporada".
  10. "Hem parlat amb Piqué sobre el tema del documental de Griezmann, i el que vam dir es queda internament al vestidor. La meva relació amb Piqué és bona, però això no impedeix que si li he de dir alguna cosa l'hi digui a la cara, ho analitzem i ho debatem".

Més continguts de