BARÇA

En declaracions al diari brasiler "Folha de São Paulo"

Dani Alves afirma que pateix racisme a la lliga espanyola

Daniel Alves ha assegurat que "per desgràcia" pateix racisme a Espanya, i ha lamentat que aquesta situació sigui "incontrolable" en els estadis de Primera Divisió.

Segons el lateral del Barça, "Toca conviure amb el racisme tots els partits, però no em sento ofès. Els aficionats m'insulten i em diuen mono", ha dit al diari Folha de São Paulo . "Al principi em xocava bastant, però ara no li dono importància", ha afegit.

Alves s'ha queixat de que el racisme al futbol espanyol sigui "incontrolable" i no hagi d'acabar "mai", tot i que tant els clubs com la Lliga espanyola intentin fer "alguna cosa" per eradicar dels terrenys de joc. "He patit molt racisme a Espanya. Per desgràcia, ja vaig aprendre a conviure amb això. Al principi em xocava bastant, però ara no li dono importància", ha afegit l'internacional brasiler, que es troba a París concentrat amb la seva selecció per a la disputa d'un partit amistós contra França.

Alves també va declarar que la seva família se sent "trist" quan és víctima de crits racistes, però ha rebutjat la possibilitat d'elevar una queixa perquè s'intenta "distanciar d'això" i considera que aquests aficionats no tenen educació.

Alves, de 27 anys, es defineix com "moreno de família negra" al llarg d'aquesta entrevista. 

Etiquetes

Més continguts de