Publicitat
Publicitat

BARÇA

Iniesta: "No pensem que Guardiola no renovarà, és una peça bàsica de l'equip i del club"

Andrés Iniesta ha entregat a l'Associació Sanfilippo de Barcelona els 67.030 euros recaptats amb el llibre solidari 'Herois de l'esport' realitzat per periodistes esportius

L'acte de tancament del VII llibre solidari 'Herois de l'esport', escrit per diversos periodistes esportius i amb l'apadrinament del jugador del Barça Andrés Iniesta s'ha portat a terme aquest dijous al migdia a La Masia-Centre de Formació Oriol Tort. El jugador ha parlat de diversos temes de l'actualitat blaugrana.

"El desig de tots és que Guardiola continuï amb nosaltres. És una qüestió de Guardiola amb el club. Tots esperem que la seva decisió sigui la de continuar", ha comentat Iniesta, que ha afegit: "No pensem que Guardiola no renovi, és una peça bàsica de l'equip i del club. Però no hem de parlar d'aquest tema cada dia, ens hem de centrar en els partits".

Sobre la diferencia amb el Madrid, el de Fuentealbilla ha indicat: "La sensació és que hem fet bé les coses, però ens ha faltat una mica més, per això la distància és de 10 punts. Lluitarem la lliga fins al final. L'única visió és sumar de tres en tres".

'Herois de l'esport' ha recaptat 67.030 euros per lluitar contra la Síndrome Sanfilippo i el jugador ha entregat el xec amb els diners recollits a l'Associació Sanfilippo de Barcelona.

Aquest dijous, a més, ja s'ha fet públic que hi haurà aviat una vuitena edició i que el padrí en serà el també jugador del primer equip del Barça David Villa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT