FUTBOL SALA
Esports Barça 07/06/2012

El Barça Alusport fitxarà Jesús Aicardo, però podria cedir-lo el primer any

El tanca, actualment al Lobelle de Santiago, serà a partir de la propera temporada jugador del Barça, però possiblement anirà cedit a un altre equip

D.r. Jover
1 min
Aicardo, en el partit de Lliga al Palau

BarcelonaJesús Nazaret Aicardo Collantes, conegut al món del futbol sala com Aicardo, serà jugador del Barça Alusport a partir de la propera temporada. Aicardo, de 23 anys, és un dels jugadors amb més present i futur del futbol sala i és internacional absolut amb la selecció espanyola, amb la qual va aconseguir el passat mes de febrer l'Eurocopa. Aquesta temporada el tanca gadità ha marcat 18 gols amb el Lobelle i és un dels jugadors més cobejats del mercat.

Un dels dubtes, no resolts, per part del Barça és si Aicardo la propera temporada formarà part del primer equip. Des del Barça pensen en cedir-lo -un dels possibles destins podria ser el Caja Segòvia- i seguir amb la política que va començar fa dos anys amb Sergio Lozano, a qui va cedir quan va fitxar-lo a Segòvia i ara ja forma part de l'equip de Marc Carmona.

Javi Rodríguez té la clau

Qui encara no sap si continuarà és el capità Javi Rodriguez. El jugador de Santa Coloma vol seguir i així ho ha fet saber a la directiva blaugrana. Rodríguez, de 38 anys, espera rebre una resposta la propera setmana. Si Javi Rodríguez no continués, Aicardo ocuparia el seu lloc. En cas que el capità renovi, Aicardo aniria cedit a un altre equip. Tot fa pensar, però, que Rodríguez continuarà una temporada més.

stats