Barça
Esports Barça 22/11/2012

Laporta: "Xavi i Iniesta mereixen la Pilota d'Or, però Messi és el millor de la història"

L'expresident blaugrana ha estat assistit a la presentació del llibre de Johan Cruyff, i ha desitjat que el premi al millor futbolista "sigui per un jugador del Barça"

M. Molina
1 min

BarcelonaJoan Laporta desitja que la Pilota d'Or la guanyi un jugador del Barça, i d'entre els candidats destaca Xavi Hernández, Andrés Iniesta i Leo Messi. Tanmateix, l'expresident destaca d'entre ells la candidatura de l'argentí, qui considera que és "el millor de la història":

"M'agradaria que [la Pilota d'Or] la guanyés un jugador del Barça, com el Leo, com el Xavi, com l'Iiniesta. S'ho mereixen. Però s'ha de reconèixer que Messi és el millor de la història. I així ho avalen els premis i reconeixements que està guanyant", ha dit Laporta.

L'expresident del Barça ha assistit aquest dijous a la presentació del llibre del que va ser entrenador blaugrana Johan Cruyff, titulat 'Futbol, la meva filosofia'. De fet, Laporta també s'ha referit a l'estil de joc del conjunt que actualment dirigeix Tito Vilanova. "M'encanta aquest Barça", ha conclòs.

stats