BARÇA

Martino: "En aquestes circumstàncies parlar de futbol em sembla tan poca cosa..."

El tècnic del Barça ha dit que li semblava "inoportú" i "fora de lloc" parlar de futbol i ha enviat "una forta abraçada a la família de Tito Vilanova"

El tècnic del Barça, Gerardo 'Tata' Martino, ha comparegut a la sala de premsa del Madrigal i, abans de les preguntes, ha volgut fer un petit discurs.

"Em sembla que és un cap de setmana molt trist per al Barça, per al futbol, i que parlar de futbol, independentment de com hagi estat el partit d'aquesta nit, em sembla inoportú i fora de lloc. Només vull enviar una forta abraçada a la família de Tito Vilanova", ha dit l'entrenador del Barça.

Preguntat sobre què ha dit als jugadors, el tècnic blaugrana ha afirmat: "En aquestes circumstàncies parlar de futbol em sembla tan poca cosa... parlar de futbol amb els futbolistes semblava fora de lloc, és un fet totalment secundari".

Sobre el partit, Martino ha explicat: "Igual que l'altre dia, que també vam haver de remuntar, hem tingut molta capacitat de reacció, molt coratge, molta fortalesa. Sabem que hem de fer això per saber si comptem amb alguna possibilitat a la Lliga".

Més continguts de