Barça
Esports Barça 06/12/2012

Messi: "Em trobo bé. No sé si estaré pel diumenge, però el millor és que només va ser un cop"

El jugador del Barça ha reconegut que just després del cop va tenir la sensació que no tornaria a jugar en molt de temps

M. Molina
2 min
Leo Messi, en l'acte de presentació del seu acord amb l'aerolínia Turkish Airlines / CRISTINA CASLDERER

BarcelonaLeo Messi s'ha encarregat de tranquil·litzar tots els culers després del fort cop que va rebre al genoll en el partit de Lliga de Campions i que va fer témer el pitjor. Tot va quedar en un cop, i aquest dijous al matí ja s'ha entrenat a la Ciutat Esportiva del Barça, tot i que fent treball específic. "Em trobo bé, per sort no ha estat res més que un cop. Em trobo molt millor que ahir (dimecres). No sé si estaré pel diumenge, però el millor és que només va ser un cop".

El futbolista blaugrana ha parlat en l'acte de presentació del seu acord amb l'aerolínia Turkish Airlines. Ha reconegut que just després de topar amb el porter Artur va témer el pitjor: "Només pensava en el mal que em feia i en la possibilitat d'estar molt de temps fora del terreny de joc. En aquell moment tems el pitjor. Però de seguida que vaig entrar al vestidor i els doctors van descartar una lesió greu em vaig quedar més tranquil".

De fet, en el moment del cop, Messi continua l'acció i arriba a xutar a porteria. "Vaig tenir la sensació que era l'última pilota que tocaria en molt de temps. I vaig xutar tot i que no tenia forces. Vaig veure la pilota i me la vaig jugar". Sortosament, com ha repetit en diferents accions, tot plegat "només va ser un ensurt".

El rècord de Müller

Messi ha repetit que no està obsessionat per superar el registre golejador de Müller, que va marcar 85 gols l'any 1972, però que no ho deixarà d'intentar. "No estic preocupat. Seria bonic per estadística i perquè fa molts anys d'aquell rècord. Però no és una cosa que em preocupi. Si arriba, bé, i si no, no passa res. Però estem tan a prop que ho intentarem.

Un Barça sense Messi?

El davanter argentí tampoc no s'ha escapat de la pregunta sobre què passaria si es lesionés de gravetat i estigués fora del terreny de joc durant molt de temps. Messi ha dit que els culers poden estar tranquils. "Penso que l'equip continuaria igual amb mi o sense mi. Hi ha jugadors de sobra en aquest vestidor".

stats