BARÇA
Esports Barça 29/11/2012

Núñez: "Els jugadors del primer equip han sortit d'un projecte que semblava impensable i que vam tirar endavant"

L'expresident del Barça recorda al programa 'Al Primer Toque' d'Onda Cero que la seva junta va impulsar el model de planter blaugrana que ara triomfa

Ara
1 min

BarcelonaL'expresident del Barça ha visitat el programa 'Al Primer Toque' con Héctor Fernández, d'Onda Cero i s'ha referit a la manera de treballar del Barça. Una feina que es va iniciar fa molts anys i que, segons ell, ara està donant resultats.

"Vaig deixar el Barça amb una estructura, i pràcticament tots els jugadors que hi ha ara estan formats en un projecte que es va fer amb jugadors de 15 i 16 anys amb els quals vam signar contractes de vuit anys. La idea era tirar endavant una filosofia i una manera de dirigir el club diferent", ha comentat l'expresident blaugrana.

Núñez ha afegit: "Avui en podem estar orgullosos. Són campions del món i d'Europa amb Espanya i campions d'Europa amb el Barça. Tots són jugadors que han sortit d'un projecte que semblava impensable, però que al final ha donat el resultat que tots volíem".

Preguntat per quin va ser l'inici, Núñez ha dit: "Van Gaal va ser el projecte final. Es parlava molt dels holandesos, però teníem molt clar que havia de ser una manera de jugar molt tècnica, molt perfecta i aquí va arrencar tot... La prova és que hi ha vuit jugadors a l'equip que encara són d'aquella època", ha conclòs.

stats