BARÇA
Esports Barça 03/10/2012

Puyol torna a Barcelona per fer-se més proves de la luxació al colze esquerre

El central s'ha fet mal al braç després d'una mala caiguda en un remat de cap. Ha sigut traslladat a un hospital de Lisboa però, després de ser examinat, s'ha pogut afegir a l'expedició per tornar a Barcelona, on serà ingressat per fer-li més proves

Toni Padilla
1 min
Carles Puyol, sobre la gespa

Enviat especial a LisboaCarles Puyol pateix una luxació al colze esquerre que podria mantenir-lo sis setmanes de baixa, segons les primeres exploracions. El capità ha sigut traslladat d'urgència a l'hospital Lusíadas de Lisboa, on li han reduït la luxació mitjançant anestèsia i li han immobilitzat la zona. Puyol ha pogut afegir-se a l'expedició (a les 1:32 de la matinada) per tornar a Barcelona, on serà ingressat a l'Hospital de Barcelona per passar-hi la nit. Dimecres se li realitzaran més proves per confirmar l'abast exacte de la lesió, el tractament a seguir i el temps concret de baixa.

El capità del Barça s'ha lesionat en el partit entre el Benfica i el Barça en una mala caiguda després d'un remat de cap i ha hagut de ser substituït al minut 77. Puyol, que tornava a jugar després de superar una lesió al genoll, tornarà a estar força temps fora dels terrenys de joc.

A l'hospital de Lisboa Puyol ha rebut la visita del president del club, Sandro Rosell, i el director esportiu, Andoni Zubizarreta. Finalment, els metges del club han decidit que Puyol no faci nit a Portugal i, després de ser sedat per calmar el dolor, s'ha afegit a l'expedició blaugrana, que l'ha esperat a l'aeroport per volar cap a Barcelona. Quan ha entrat a l'avió, Puyol ha rebut una forta ovació dels seus companys.

stats