Barça

El Barça resol l'enigma d'Aitana Bonmatí abans del raïm

La migcampista, que acabava contracte, renova fins al 2025 i tindrà una clàusula de 3 milions

A.N.
2 min
Aitana Bonmatí

BarcelonaAitana Bonmatí ha posat, de moment, fre als rumors que ja fa temps que l'ubiquen lluny de Barcelona. La futbolista ha renovat el seu contracte amb el Barça fins al 30 de juny del 2025. La migcampista de Sant Pere de Ribes, que acabava la seva vinculació amb el club al final de la temporada, ha segellat la seva continuïtat per a tres anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig al despatx de presidència del Camp Nou. La seva clàusula de rescissió és de 3 milions d'euros, com la d'altres jugadores destacades del vestidor. Hores abans de fer-se oficial la renovació, ja circulaven vídeos fets pels mitjans oficials del club en què es veia la jugadora rubricant el seu nou contracte.

D'aquesta manera, el Barça s'assegura la continuïtat d'una de les jugadores més destacades de l'equip. Amb només 23 anys, Aitana ha viscut un 2021 esplendorós. Va marcar i va ser escollida millor jugadora en la final de la Copa de la Reina 2019-20, que es va jugar a posteriori per haver quedat ajornada i, sobretot, en la històrica final de la Lliga de Campions a Göteborg. De fet, la jugadora blaugrana també és una de les tretze nominades al premi The Best, que la FIFA entregarà aquest mes de gener. 

Aitana va debutar amb el primer equip el 2016 després d'arribar amb 13 anys a les categories inferiors del Barça. Des de la seva estrena amb el primer equip, a banda de farcir el seu palmarès de títols com a blaugrana, ha jugat 175 partits i ha firmat 51 gols. "M'encantaria estar molts anys al Barça, però també he de valorar altres coses", explicava fa uns dies en una entrevista a l'ARA. De moment, ha decidit ampliar el seu vincle com a blaugrana fins al 2025.

stats