Barça
Esports Barça 01/05/2011

John Carlin escriu que Mourinho està "trastornat pel poder absolut" i té "una barreja tòxica de paranoia i egomania"

John Carlin publica aquest diumenge un àcid article a 'El País' en què es pregunta si "la cúpula del Reial Madrid comparteix els criteris del seu entrenador, José Mourino

àlex Gozalbo
1 min
Realment la culpa de tot plegat és de José Mourinho?

BarcelonaJohn Carlin publica aquest diumenge un article a El País ("Ser o no ser, aquesta és la qüestió") en què es pregunta si "la cúpula del Reial Madrid comparteix els criteris del seu entrenador, José Mourino. O, per plantejar-ho d'una altra manera: Han caigut tots en la bogeria o queda al Bernabéu algun raig de llum?".

L'escriptor i periodista britànic, col·laborador habitual de RAC1, analitza les declaracions de Mourinho després que el seu equip perdés 0-2 contra el Barça. "El context va ser una roda de premsa, però excepte el sector Torrente de l'afició madridista, qualsevol observador mitjanament lúcid hagués entès que aquesta no és la denominació indicada per descriure aquest tipus de col·loqui. Es tracta d'una intensa sessió de psicoteràpia que hauria d'haver-se quedat en privat, entre pacient i metge, però va ser transmesa en directe per a milions d'espectadors de tot el món".

Carlin assegura que José Mourinho està "trastornat pel poder absolut" i té "una barreja tòxica de paranoia i egomania".

El columnista de El País esmena un article de Simon Barnes al Times: "Va escriure que Mourinho s'havia revelat com el que és, el boig del metro que qualsevol dia apareix a l'andana i et diu que és Napoléo", recorda Carlin.

stats